Sexlegetøj Tips & tricks

Analt sexlegetøj – hvad kan det?

Anal sexlegetøj, analt legetøj, anal sex

Ordet “anal” og e efterfølgende associationer kan være et stort tabu for mange. Det kan virke uoverskueligt og påtrængende og der er mange tanker og bekymringer omkring emnet, når man overvejer at udforske det anale lystcentrum. Først og fremmest er det vigtigt, at du er helt afslappet. Hvad enten det er med dig selv eller en partner, er det det allervigtigste, at du føler dig tryg og sikker, så du kan slappe af og nyde den forstående oplevelse, der helt sikkert vil være ny og spændende.

Et kæmpe univers af analt legetøj

Universet indenfor analt legetøj er kæmpestort og grænserne er uendelige. Faktisk er markedet og salget af anal produkter meget højere og mere populært, end man lige går og tror. Hvad enten man søger hjælpemidler eller søger at udforske glæderne og nydelsen ved anal leg, så findes der med sikkerhed et produkt, der matcher kravene. Kategorien, analt legetøj, byder på alt fra anal kæder, buttplugs med og uden vibrator til dildoer med sugekop og prostatastimulatorer. Som sagt er kategorien kæmpestor, så giv dig i kast med at udforske det og giv dig selv tiden til at læse produktbeskrivelserne igennem.

Slap af – og husk smørelse!

Som tidligere nævnt er en af de allervigtigste ting, når du skal igang med anal udforskning og leg, at du slapper af. Din ringmuskel vil have en automatisk tendens til at trække sig sammen og “lukke af”, så giv dig god tid til at stimulere området omkring med en våd finger, inden du påbegynder nogen form for penetration. Husk at slappe af, det skal føles godt og det skal være sjovt. Det samme gælder, når du bruger anal legetøj. Det kan altid føles lidt sært første gang, du bruger et nyt stykke legetøj. Men inden længe kan det blive din nye, bedste ven. Da det anale område ikke er et, der smører sig selv som f.eks. en vagina, er det vigtigt at bruge masser af smørelse. Godt med glidecreme – enten vandbaseret eller silikonebaseret – kan gøre hele oplevelsen bedre og sjovere.

Start med små skridt

Er du nybegynder? Så start med små skridt. Vælg en god buttplug til nybegyndere, eller et træningssæt, der indeholder forskellige plugs, så du hele tiden kan forbedre og øve dig. Er du en mand, der ønsker simultan stimulering af både anus og prostata? Så har vi heldigvis et bredt udvalg af anal plugs med prostatastimulatorer.
Og HUSK! Analt legetøj kan bruges med en partner såvel som med dig selv. Uanset hvor, hvornår og med hvem, skal det være sjovt og dejligt. Husk glidecreme og husk at slappe af! God fornøjelse.

Opsummering
recipe image
Navn
Hvad kan Anal Sexlegetøj
Forfatter
Publiceret
Tid
Gennemsnitlig bedømmelse
51star1star1star1star1star Based on 62 Review(s)

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar