Anmeldelser

ANMELDELSE: Satisfyer for Men

Anmeldelse: Satisfyer Men by Rocco SiffrediSatisfyer men Rocco

Der er i denne artikel foretaget en test af den nye ‘Satisfyer Men’. Den er testet frisk ud af boksen med det standard sleeve der medføger. Det er muligt at tilkøbe ekstra sleeves til ‘Satisfyer Men’ for små 100 kr. per stk.

Da jeg først hørte, at Satisfyer ville lave en “for men” udgave var jeg overrasket. Satisfyer har brugt år på, at perfektionere deres produkter til kvinder. Satisfyer kom i kølvandet på Womanizer succes med deres stimulerings-teknologi, kaldet PleasureAir. PleasureAir er en anden måde at sige på, at Womanizer suger og puster på klitoris. Satisfyer virker dog til, at have ramt en (endnu) større guldmine end Womanizer, hvorfor Womanizer også flere gange har sagsøgt dem for plagiat.

Det der gør Satisfyer til et fedt mærke er, at de laver produkter med høj funktionalitet, en ‘vestlig’ kvalitet og til en pris hvor de fleste konkurrenter slet ikke kan være med. Ydermere rammer de, de fleste kvinder lige i hjertet med deres design – ikke mindst deres Pro Penguin og deres Pro Traveler.

Vil du se hele vores udvalg af Satisfyers? Klik her

Satisfyer Men + Rocco Siffredi

Satisfyer Men er udviklet i samarbejde med Rocco Sifredi, ja ham Rocco Sifredi. Han har efter sigende (marketing materialet fra Satisfyer) været med i over 1800 film og i seng med over 5000 kvinder. Hvilket jo er imponerende på sådan en lidt barnlig og urmenneskelig måde. Pointen Satisfyer prøver at lave er, at han om nogen må kende hans orgasmer og, at han derfor må være den oplagte til at udvikle en pocketpussy.

Hvor meget Rocco har været involveret, skal jeg ikke blande mig i, men han er i hvert fald klistret på alt marketing materialet, med signatur og det hele. Jeg har dog fra valide kilder, at billedet af ham på pakken ikke helt matcher den virkelige Rocco, som han så ud til dette års AVN awards.

Satisfyer til mænd: Pris

Satisfyer Men har en pris på lige under 300 DKK på nuværende tidspunkt, hvilket bestemt ikke er dyrt for et Satisfyer branded produkt. De ligger sig omkring 200-250 DKK billigere end den formodede primære konkurrent: Fleshlight. Dette er, i mine øjne, et rigtigt klogt træk, da jeg altid har ment, at Fleshlight har været prissat til den dyre side, med sine 549 DKK. Et produkt fra Satisfyer vil altid være af en anden kvalitet end de billige pocket pussys, som man kan få alle steder disse dage.

Satisfyer til mænd: Form og farve

Satisfyer har valgt at gå med en sort og blå, aflang lommelygte-form. Man kan vel kalde det en form for hyldest til Fleshlight, som har kombineret “Flesh” og “Flashlight” i deres navn – det er en form som resten af verden har kopieret lige siden. Valget af blå og sort er tydeligt maskuline og for at skille produktet fra resten af Satisfyers produkter, som har nogle ret fesne kvindefarver, som eksempelvis Rose Gold og en stimulator formet som en pingvin.

Disse “sjove” former er helt væk her og det er altså “back to basics”. Satisfyer har ligeledes sat et “greb” på ydersiden af produktet, så det er nemt at holde ved – en fed detalje.

Det er klart et valg fra Satisfyers side, at de forsøger at lave mandeprodukter der også kan stå fremme, ligesom de har gjort det med kvindeprodukterne. Typisk har mandlig masturbation været belagt af tabu og eew ude i offentligheden, dette prøver Satisfyer at gøre op med. Noget andet der taler for den tydelige kvalitet Satisfyer består af er, at der er en “pind” i hullet når den ikke er i brug – dette er gjort for at holde hullet i den korrekte størrelse og sørge for det ikke “falder sammen”.

Satisfyer men onaniprodukt: Brug

Endeligt er vi nået til det vigtigste, hvordan føles Satisfyer men i brug?

Det korte svar er: Fremragende! Jeg tror ikke det er muligt at finde en bedre onanioplevelse til prisen. Den kombinerer en følelse af kvalitet med en følelse af at ville have mere.

Undertegnede benyttede glidecreme til under brug og det kan klart anbefales. Mest af alt fordi der ellers kunne opstår brandsår og generelt ubehag i nogle regioner du ikke ønsker det.

Generelt kan man sige, at hvis du ønsker at forbedre din onanioplevelse med 1000 % er Satisfyer Men et rigtig godt bud.

Satisfyer Men – er den pengene værd?

Ja – hekt klart ja! Det er det mest moderne produkt der nogensinde er lavet til mænd. Til under 300 kr. fås det ikke bedre end Satisfyer Men, du vil få rigtig mange timers sjov ud af denne masturbator og når de nye sleeves kommer, vil Fleshlight virkeligt kunne føle at der bliver stjålet markedsandele.

Satisflyer eller Fleshlight?

Tror du ikke Satisfyer er noget for dig? Så skulle du prøve en Fleshlight. Fleshlight er verdens mest populære sexlegetøj til mænd af en grund. Det er den bedste onanioplevelse du kan købe for Det originale satisfyer men sleevepenge. Der er endda nogle af dem som har aftryk af pigernes rigtige vaginaer – disse kaldes Fleshlight girls.

Ekstra sleeves?

Satisfyer har lavet en masse ekstra sleeves til Satisfyer Men – disse kan snart tilkøbes for lige omkring 100 kr. stykket.

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar