Tips & tricks

Babyolie som glidecreme?

smørelse glidecreme babyolie

Lubricant-over-gearsBaby olie har masser af gode egenskaber. Blød hud, lækker smidighed og en god, glidende effekt – umiddelbart skulle man tro, at det ville egne sig helt perfekt som glidecreme, men der er lige nogle få ting, du skal være opmærksom på. Det er absolut ikke altid den bedste løsning at kaste sig over babyolien, når glidecremen er løbet tør. Læs mere i dette blogindslag.

 

 

Forskellen er…

Forskellen på babyolie og glidecreme synes måske ikke til at være særlig stor, da de jo begge fungerer som en smørelse, og gør huden glat. Men der er faktisk en ret stor forskel, der i visse tilfælde kan have ret alvorlige konsekvenser, hvis ikke man passer på.

Babyolie er, som navnet antyder, et oliebaseret produkt, der ikke absorberes særlig let i huden. Glidecreme har til formål at smøre og skabe en glidende effekt, og optages nemmere af huden. Det kan godt være irriterende at skulle påføre glidecreme flere gange, når I er godt i gang, men før I tyr til babyolien, så tag lige et kig her…lubricant_saved_my_life_funny_trucker_hat-r615dcf2d9bdc43c5b86c3ccaf56f9ef4_v9wfy_8byvr_324

Ulemperne ved babyolie som glidecreme

Ved at bruge babyolie som glidecreme følger mange konsekvenser og ulemper. Nogle af disse ulemper er:

  • Babyolie er et oliebaseret produkt, der ikke arbejder godt sammen med latex og gummi. Derfor vil babyolie gøre kondomer porøse og i værste fald få det til at springe, hvilket i sidste ende kan føre til uønsket graviditet eller smitte af sexsygdomme.
  • Babyolie lagrer bakterier og snavs og kan føre til underlivssvamp, særligt i kvindes underliv, der i forvejen er et følsomt område. Babyolie optages ikke særlig let i huden, og da det er svært at rense helt oppe i skeden, kan skidtet få lov til at ligge og simre i kvindens underliv – dette kan i værste tilfælde føre til underlivsbetændelse.
  • Babyolie er så fed, at den lukker de porrer, den kommer i kontakt med. Hvilket kan resultere i indgroede hår og urenheder i og omkring underlivet. Dette vil oftest efterfølges af en kløende og sviende fornemmelse.

Så gem babyolien væk, til babyen kommer og grib i stedet en god glidecreme, der giver jer den smørelse i har brug for til de frække stunder i soveværelset.

Opsummering
recipe image
Navn
Babyolie som glidecreme - kan man det?
Forfatter
Publiceret
Tid
Gennemsnitlig bedømmelse
3.51star1star1star1stargray Based on 5 Review(s)

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar