Parforhold

Den bedste sexhistorie – Vinderen

winkwink-sexoplevelse

For 2 uger siden spurgte vi jer hvad jeres vildeste sexoplevelse og vi fik en masse super gode historier men herunder er den heldige vinder:

Den mest fantastisk blind date

“Det hele begyndte med en blind date, som min bedste ven havde arrangeret. Jeg skulle hente hende på en lille forstadsbanegård, hvorefter vi i min bil kørte ud til et aftalt sted, som lå et par kilometer derfra. På vejen faldt snakken hurtigt på brugen af sexlegetøj og andre spændende ting i soveværelset, idet det hurtigt gik op for os begge, at vi havde en fælles interesse.

Vi når frem til det aftalte sted (en lysning i en skov i min barndomsby), hvor jeg havde medbragt en lille kurv med lidt lækker frugt, to glas og champagne. Vi begav os ind i skoven og kom hurtigt frem til lysningen. Vi slog et medbragt tæppe ud og poppede champagnen. Der gik ikke længe før end at vi ikke kunne holde fingrene fra hinanden, og det endte med at vi havde sex, og der blev ikke sparet på fantasien. Hun var bestemt, og jeg fulgte hendes bevægelser som om vi havde gjort det utallige gange, vi blev vildere og stønnede højere, så det gav genlyd igennem skoven.

Pludselig greb hun ud efter hendes taske, og fremdrog en lille sølv genstand, hun gav den et lille vrid, og så begyndte den ellers at vibrere. Hun sad nu og red mig, imens hun forskellige steder på min krop brugte den lille vibrator, og inden vi havde set os om, var vi begge to færdige, og vi lå derefter på tæppet og pustede ud, inden vi sammen gik tilbage til bilen, hvor hun inden jeg satte mig ind og gav mig et blowjob ved bilens side imens der kørte folk forbi på vejen. Jeg satte hende af på stationen, og vi har holdt kontakten lige siden.”

Tillykke til den heldige vinder som vil blive kontaktet og få tilsendt præmier fra YESforLOV til en værdi af mere end 400,- 

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar