Anmeldelser Sexlegetøj

Den bedste vibrator i 2018

BEdste vibrator i 2018 til kvinder sexlegetøj

Hvad er egentlig den bedste vibrator i 2018? Det har vi sat os for at undersøge og derfor skrive denne guide til dig. Før vi går rigtig i gang er det vigtigt at vide at der findes virkelig mange typer vibratorer og det derfor nogle gange kan virke en anelse uoverskueligt at finde ud af hvad der netop passer til dig. Eksempelvis findes der g-punkts vibratorer som stimulere g-punktet inde i skeden, klitoris vibratorer som stimulere klitoris og området omkring, rabbit som i princippet er en kombination af de 2 osv.

Der findes så mange forskellige vibratorer og de har alle hver deres fordele og ulemper.

Her får du den BEDSTE indenfor hver kategori:

Bedste g-punkts vibrator

g-punktetEn g-punkt vibrator er til dig som vil have stimulering og vibrationer i skeden ved g-punktet og omkring. En G-punkts vibrator er en rigtig populær type vibrator da det er en god klassiker og hvis man er til g-punkts stimulering er det jo oplagt.

Men hvad er så den bedste g-punkts vibrator anno 2018? Det er et godt spørgsmål for du kan se på det på mange måder. I vores optik handler det om at finde en som har den helt rigtige stimulering og samtidig er i et godt materiale samt en fornuftig pris, men hvor skal man så egentlig starte henne? Ja godt spørgsmål. Herunder har vi 3 gode bud på gode g-punkts vibratorer i hver sin prisklasse.

Vi mener den bedste g-punkts vibrator er Patchy Paul fra Fun Factory G5. Den er bare så fin. Fun Factory Patchy Paul G5 er en del af den bredere Generation 5 (eller G5) lanceringen af nogle af Fun Factory’s populære legetøj. G5 serien er blevet lanceret med tanken om at være stor, stærk og fleksibel. Patchy Paul G5 er designet til G-spot stimulering (selv om den også kan bruges på klitoris). Patchy Paul G5 kan fåes i 3 farver Rose, Grøn og Orange. Alle disse er farver er super flotte og passer godt med Fun Factory’s look.

Patchy Paul G5 er lavet af 100% silikone som er phthalatfri og generelt kropsikker. Patchy Paul G5 har en magnetisk felt til opladning som gør det nemt og kan forbindes med USB.

Den Patchy Paul G5 er utrolig let at holde og betjene, med tre forskellige knapper. Disse knapper er Fun-knappen og + og -.

For at slå Patchy Paul G5 på til skal du blot holde Fun-knappen nede. Derfra kan du få adgang til Patchy Paul G5s 6 forskellige vibrationsrytmer og 6 forskellige vibrationsintensiteter. Patchy Paul G5 har en QuickStop, så alt du skal gøre for at slukke er at trykke på knappen Fun.

Vibrationerne fra Patchy Paul G5 er imponerende kraftfulde. De er ikke stærkeste på markedet, men nok for de fleste.

Du finder Patchy Paul G5 HER til 749,-

Bedste magic wand vibrator

smart wand vibrator den bedste med dame massørWands blev for første gang kendt den gang vi så de her kæmpe stor wands “Hitachi” bla. som blev virkelig populært da det var ekstremt kraftfuldt. Mange anser det som endnu mere powerfuld version af klitoris vibrator. Dog oplever mange kvinder da også at de næste er for powerfulde så måske ikke lige den du skal starte med hvis det er din førsste virbrator.

Hvis du dog har mod på at give en Wand et forsøg er her vores bud på den bedste Magic Wand vibrator.

Vores favorit Wand Vibrator er den elegante Lelo Smart Wand. Den er virkelig en flot Wand og du får et høj kvalitets produkt.

Lelo Smart Wand er lavet af ABS, og er belagt i en luksus, silkeblød, kropsikker silikone. Du kan købe den i 3 forskellige farver. Sort, lilla og hvid. Wand’en er stiv, men den har en forholdsvis fleksibel hals, hvilket betyder ekstra komfort under brug.

Silikonen er phalatfri og føles silkeblød, hvilket giver en blidere og mere luksuriøs følelse, når du bruger din Lelo Wand.

 

Smart Wand måler 22,8 cm og omkredsen i vibratorens hoved måler 13,3 cm. Omkredsen variere og indsnævres og er slank ved håndtaget som gør den rigtig ergonomisk. Vibratoren vejer en 155 g, som er en tilpas vægt for en vibrator.

smart wand vibrator den bedste

Smart Wand er en genopladelig vibrator, så du behøver ikke bekymre dig om, at kabler kommer i vejen eller sættes op på batterierne før køb. Den leveres med en oplader, og kræver kun 2 timer til en første fuld opladning. En fuld opladning giver dig ca. 2 timers brug afhængigt af den indstilling du benytter.

Lelo Smart Wand kommer med en hukommelsesfunktion, hvilket betyder, at næste gang du tænder vibratoren, starter den med samme indstillinger for mønster / hastighed, som du havde indstillet sidste gang du brugte den. Dette er super smart hvis du har en favorit indstilling.

Vibratoren er forsynet med en rejselås, som gør det muligt at låse vibrationerne, så det ikke ved et uheld kan bankes og tændes i bagage (som de fleste nok vil være foruden). For at låse Smart Wand skal du blot holde plus- og minusknapperne nede i 5 sekunder (indtil lysene slukker) og din Smart Wand bliver låst. Du gentager den samme proces for at låse op Smart Wand.

Det er rimelig stille. Lyden kan generelt være dæmpet under en dyne og ikke hørt gennem en lukket dør. Det giver dog en vis lyd, og jeg vil anbefale lidt lys baggrundsstøj, hvis du skal være helt diskret 😉 Endelig er det godt at vide, at Lelo Smart Wand i modsætning til de fleste andre wands kommer med 8 forskellige vibrationsmønstre og er 100% vandtæt, så det kan nydes i bad eller brusebad.

Afslutningsvis er det vigtigt at nævne at den har SenseTouch som kan nemt kan aktiveres og gør at den automatisk stopper når den ikke er i kontakt med din hud. Det kan fx være du tager en pause i et par sekunder og ikke vil slukke men blot ligge den til side og her erSenseTouch super smart!

Du finder LELO Smart Wand Vibrator HER til 979,-

Bedste klitoris vibrator

 

Klitoris vibratorer har de senere år været den mest populære vibrator type da de fleste kvinder oplever orgasme via klitoris og derfor er det nærliggende at give sig i kast sådan en fætter. Det kan dog være svært at vælge klitoris vibrator, hvis man gerne vil finde en, hvor der nærmest er orgasme garanti på produktet.

 

Den bedste klitoris vibrator må anses som værende en vibrator som er god at holde på og vibrerer de rigtige steder på klitoris. Den måde har du de bedst mulige forudsætninger for at finde en vibrator med orgasme garanti.

B Swish Bdesired Deluxe er en kropssikker, batteridrevet vibrator, der er kompakt og nem at betjene. B Swish Bdesired Deluxe er bruger 2 stk. AAA batterier. Den er lavet af ABS silikone. Den er også vandtæt og vibrerer ganske fint under vand. Betjeningen er bekvem med 3 hastigheder og 3 funktioner. Den indeholder sin egen opbevaringspose. Den kan fåes i pink og sort.

Selvom denne lille vibrator ikke er helt ligeså stærk og god som de store og dyrere vibratorer får du virkelig meget for pengene med denne fantastisk klitoris vibrator som koster under 200,- og det er sjældent du får en vibrator der har tæt på orgasme garanti.

Du finder B Swish Bdesired Deluxe HER til 189,-

 

 

Bedste rabbit vibrator

bedste rabbit vibrator i hele 2018Hvem husker ikke Sex and The City, hvor der var et helt afsnit om rabbit vibratorer. Siden 90’erne har rabbit vibratorer været den rette vibrator for mange kvinder. Det smarte ved rabbit vibrator er at den både stimulere klitoris og g-punkt på samme tid. Så hvis det vild med begge dele er det nærliggende at give et forsøg, hvis du leder efter en effektiv vibrator til onani.

Den bedste rabbit vibratorer er i vores øjne Miss Bi VibratorRabbit. Vibratorer har også en tendens til at have et problem, hvis man vil lægge pres på G-punktet, oplever man ofte at det taget trykket på klitoris og omvendt.

 

Miss Bi Vibrator går langt for at løse dette problem. Med en struktur, der er kortere og en stor del til klitoris stimulering, er Miss Bi Vibrator designet til at tackle de typiske problemer med længden.

Med hensyn til dimensioner er Miss Bi Vibrator en total længde på 18,41 cm hvoraf 8,25 er indsætbar. Miss Bi Vibrator er lavet af silicone og ABS. Begge disse materialer er phalatfri og generelt kropssikre. Fun Factory silikone er mat følelse, men det bliver aldrig ubehageligt på Miss Bi.

Se en video af produktet herunder:

Denne vibrator har også nogle få gode funktioner. For det første er det 100% vandtæt, hvilket gør det utrolig nemt at rengøre. USB genopladeligt og leveres med en rejse lås funktion.

En af de mere spændende funktioner ved Miss Bi er dens mulighed for at styre vibrationer og hvor. Du kan nemt skifte mellem de interne og klitorisstimulering og med forskellige mønstre og intensiteter.

Når det kommer til vibrationerne, har Miss Bi to forskellige typer. Miss Bi’s har dybe og mere hurtige lette vibrationer alt afhængig af dine præferencer.

Du finder Miss Bi G5 fra Fun Factory HER til 794,-   

 

 

Bedste vibrator-æg (trådløs)

Et vibro æg er virkelig et populært par sexlegetøj, men, hvilket vibrator æg er det bedste vibrator-æg? Det har vi selvfølgelig også undersøgt. Et vibrator æg er den perfekte vibrator som kan bruges sammen da manden kan have en fjernbetjening og kvinden så kan have ægget i skeden.

Fx er det blevet virkelig populært at prøve det af når man er på restaurant eller hvor man måtte have løst til at opleve vibrationer på et offentligt sted som kan være en sjov og anderledes oplevelse. Det kan naturligvis også bare blive brugt derhjemme, men vi har oplevet hos winkwink at mange af vores kunder har lyst til at købe et vibro æg til det formål.

Nå men hvilket vibrator æg er så det bedste af sin slags?

det aller bedste vibrator æg til parbedste anmeldelse af vibrator æg i 2018

Vi mener det bedste vibrator-æg (trådløs) er Bnaughty Unleashed Classic. Ægget  er fuld af vibration og samtidig er fjernbetjeningen super nemt at bruge så du kan hurtigt komme i gang. Vibrator ægget bruger 4 x AAA batterier og med 5 forskellige vibrationersmønstre og op til 3 timers brug.

Den har en rækkevidde på 20 meter som giver god mulighed for at være kreativ i huset eller på restauranten. Vibrator ægget er phathalatfri og vandtæt.

Du finder Bnaughty Unleashed Classic vibrator æg HER til 207,-

 

 

Bedste luksus vibrator

mille tester og anmelder womanizer som den bedste luksus vibrator i 2018

De seneste 10 år er der kommet mange flere luksus vibratorer da markedet udviklede sig og forbrugeren samtidig ville have højere kvalitet. Det er især mærker som Fun Factory og især Lelo som har gjort dyrt sexlegetøj interessant da du virkelig får et produkt son er super høje kvalitet.

Når man er udkig efter den bedste luksus vibrator kan de faktisk koste helt op til 80.000 DKK, men det er vidst også til de færreste som er villig til at betale så meget.

 

Derimod er der rigtig mange luksus vibratorer med orgasme garanti som er super effektiv og ja bare den rette vibrator, til selvforkælelse og onani. Herunder er 3 gode bud på den bedste luksus vibrator.

Her vil jeg anbefale en super god vibrator som faktisk teoretisk ikke direkte er en vibrator som ikke vibrerer men stimulere.

Det er Womanizer Pro W500 som er en ny teknologi der blev lanceret for nogle år siden og har fået utrolig gode anmeldelser for sin sugende effekt som adskiller sig fra en normal vibrator.

Den er en sand luksus vibrator i den forstand at den kan mere end mange andre vibratorer og til en pris på på 1624 DKK er du da også i bedste luksus vibrator kategorien.

Du finder Womanizer Pro W500 HER til 1624,-

 

 

Bedste mini vibrator

Vibratorer kan i dag fåes i alle størrelse og her vil vi have fokus på de helt små som er nemme at tage med sig eller gemme væk i skuffen uden nogen vil opdage det.

Der er nok mange som er i tvivl om man rent faktisk kan få en mini vibrator med orgasme garanti og vi har tidligere her hos winkwink lavet en række test, hvor kvinder testede, hvilken vibrator de de anså som den bedste mini vibrator.

Derfor er herunder 3 bedste mini vibratorer.

Hvis du er på udkig efter en lille smart vibrator som er billig og stimulere klitoris er er Rocks off – Klassisk vandtæt mini bullet vibrator 80 mm det helt rigtige valg!

De mini vibratorer er ikke stærke nok til virkelig at vibrerer og nå orgasme. En anden ting at forstå er, at jo blødere et legetøj er, jo flere vibrationer absorberer det. Så hvis du leder efter noget med stærk vibration, skal du kigge efter noget med en hård flade.

Fordi RO-80mm lille og hårde natur, føler man ikke, at dette legetøj kan bruges til meget andet end klitoris stimulering. Men da er det, som regel er den mest effektive måde at få orgasme er det helt ok 😉

Selvom RO-80mm er en lille simpel vibrator gør den sit arbejde til det ypperste og du kan virkelig ikke brokke dig over, hvor meget power du får ud af denne lille frække sag

Find Rocks off’s bedste mini vibrator i 2018 HER til KUN 129,-

Bedste vibrator til prisen i 2018

 

Hvis du gerne vil have fingrene i en vibrator som spiller, men som er super budgetvenlig anbefaler vi You2Toys – LadyFinger Vibrator.

 

Denne klitoris vibrator er rigtig fin, hvis du skal ud og købe din første vibrator og den gerne skal koste under 100,-. LadyFinger måler 13,5 i længden og 3,5 cm i diameter og har en trinløs vibrationsstyke som gør det nemt at skrue op alt efter den intensitet du ønsker.

Vibratoren er lavet i god ABS, phalatfri og generelt kropssikker.

Vi synes det er et godt bud på en super billig vibrator til dig der leder efter den bedste vibrator til prisen i 2018.

Dog kan du nemt finde endnu bedre vibratorer, hvis du er villig til at kigge efter vibratorer der er en anelse dyrere som ligger mellem 100 og 200 kr.
Jeg håber du fandt guiden nyttige og nu har et bedre billede af, hvor du skal kigge, hvis du skal finde den bedste vibrator i den kategori du er på udkig efter.

Hvis ingen af dem helt passede dine behov kan du altid kigge forbi vores vibrator kategori og kigge efter de bedste sælgende.

På den måde går du ikke helt forkert da de typisk gennem længere tid har været de mest populære og derfor et godt på en vibrator der lever op til evne.

Find Lady Finger fra You2Toys – den bedste vibrator til prisen, til KUN 49,-

Summary
Review Date
Reviewed Item
Vibrator
Author Rating
51star1star1star1star1star

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar