Sexlegetøj

Besøg hos Erotic World i Valbyhallen

2016-04-08 14.00.55

Erotic world winkwink

Den 8.-10. April var der Erotic World i Valbyhallen og vi havde selvfølgelig en medarbejder ude og tjekke eventet ud. Er det gået din næse forbi, så kan vi fortælle at Erotic World er en sexmesse, hvor du kan finde mange forskellige boder med alt fra sexlegetøj, swingerklubber, fetish produkter og meget mere. Messen er minded til både singler og par, som måske har brug for at få peppet noget op, eller som måske bare er nysgerrige.

Tendenser og nyheder

Branchen indenfor sexlegetøj, er i rivende udvikling og det var derfor også spændende og se om der er nye tendenser at spotte ift. sexlegetøj og lingeri. Det er stadig tydeligt at den populære bogserie Fifty Shades of Grey er hot, og stadig flere bliver interesserede i det mere fetish inspirerede univers, der består af både bondage og pirring og som mange måske også ved, så udvides den frække legetøjslinje fra Fifty shades imperiet sig stadig, med flere og flere bondage inspirerede produkter. En anden ting, som også var tydeligt på messen var den stigende grad af opmærksom på we-vibe og deres produkter. Som nogle måske har bemærket har we-vibe familien fået nye medlemmer – De to solo-vibratorer We-vibe Rave og We-vibe Nova. De to vibratorer er lavet unikt til kvindekroppens anatomi og er derfor perfekt til at prøve kræfter med for eksempel g-punkts stimulering.

Det var rigtig spændende at se, hvad messen havde at tilbyde og det var meget interessant at se den store interesse for det som vi elsker – Nemlig sexlegetøj og lingeri. Vi synes at det var rigtig interessant at se hvad man kan gøre for at vise sexlegetøj frem og give en sikker zone, hvor man kan finde ud af, hvad man virkelig godt kan lide. Vi bestræber os på at skabe det samme på winkwink – et forum hvor man ikke skammer sig over sine lidenskaber, men hylder dem og ikke er bange for at vise dem.

Winwink.dk havde ikke en stand på messen i år, men hvad synes du? Skal deltage til næste år?

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar