Lingeri Sexlegetøj

Bestsellers i 2016 – det elskede i mest!

I har været vilde med at eksperimentere i 2016! Vi har samlet jeres yndlings sexlegetøj og lingeri så, hvis du endnu ikke fik fingrene i de frække produkter i 2016, har du nu muligheden!

Til Par

Hvad angår sexlegetøj til par, har 2016 været et år med fokus på nydelse sammen og sexlegetøj, der giver jer begge vibrerende stimuleringer og forkælelse. Det er blandt andet Power Clit vibrerende penisring m. klitorisstimulering fra Dorcel som mange af jer var vilde med! Og endnu et sexlegetøj, der har taget jer med storm er Parvibratoren fra We-Vibe. Og det forstår vi godt, for det er en prisvindende vibrator, der har taget alle med storm! Hvem synes ikke det er sjovt at kunne styre vibratoren med sin APP på telefonen? Så kan i endda nyde hinanden selvom i måske er to forskellige steder i verden 😉 Sidst, men ikke mindst er det frække Bondagesæt til Sengen fra Sex & Mischief en af vores bedst solgte bondagesæt, der kan gøre jeres forspil og sex endnu mere intens. Gad vide om det er filmen Fifth Shades of Grey, der har inspireret jer?

dorcelwe-vibe

bondageset

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Til Kvinder

Kvinderne har i 2016 været opsat på nydelse og på at være endnu frækkere. Bestsellerne for sexlegetøj og lingeri til kvinder er nemlig Klitoris Stimulatoren Satisfyer Pro 2 og Real Vibration g-punkts vibrator fra Dorcel. Det er to vibratorer, som mange kvinder elsker og det er ikke uden grund for her kan du både få stimuleret g-punktet og klitoris. Vores bestseller lingeri er et imiteret læder korset fra Dreamgirl, der har flotte blondedetaljer. Det får enhver kvinde til at føle sig fræk og mænd elsker at se sin partner i korsettet.

satisfyer

dreamgirl

dorcelkvinde

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Til Mænd

Fleshlight har længe været en meget populær pocket pussy og bestselleren er modellen der er en støbning af pornomodellen Jenna Haze Lotus. Det er en masturbator som bliver revet ned af hylderne! Deep vibe penis sleeve fra Dorcel har også taget mændene med storm i 2016. Den kan gøre onanioplevelsen endnu bedre og som et ekstra twist så giver den også fantastiske vibrationer for jer begge, hvis du bruger den når du har sex med din partner. Prostata vibratorer er klart undervurderet og derfor er vi glade for at i er begyndt at få øjnene op for hvad de kan! Hvem ønsker ikke at få endnu vildere orgasmer? Det kan prostata vibratoren Revo 2 fra Nexus hjælpe med. Det er en prisvindende prostata vibrator, der er værd at prøve!

nexuxdorcelmand

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar