Billige vibratorer – hvad kan de?

Billig vibrator

Første gang du køber en vibrator kan være svært og uoverskueligt. Der er flere forbehold, der tages til overvejelse, når vi skal vælge det rigtige stykke legetøj. Hvad skal den kunne? Hvilken kvalitet skal det være? Og hvad skal det koste? Vi vil forsøge at beskrive lidt mere om billige vibratorer, samt hvad du kan forvente, at de kan – og ikke kan.

Pris vs. kvalitet

Vibratorer kommer i alle slags størrelser, farver, kvaliteter og prisklasser. Der er ikke noget at sige til, at bedre kvalitet koster flere penge. Men man behøver ikke at bruge en større formue på en vibrator. Er det første gang, du skal købe en vibrator, er det en god idé at købe en billig vibrator, for at finde frem til, hvad der fungerer for dig. Skal den være i silikone eller plastik? Skal den være lille og kompakt eller stor og fleksibel? Skal den med i bad eller er den udelukkende til under dynerne? Start evt. med en lille, billig, men populær vibrator, som f.eks. LadyFinger, der også har en feminint design, eller prøv en bullet-vibrator, der er kendt for at være små, men med kraftige vibrationer. Undervurdér aldrig en vibrators størrelse – de fleste kan give enormt kraftige vibrationer, der giver en orgasme, du sent glemmer. Ulempen ved billige bullet-vibratorer er, at det ikke er muligt at skifte batterierne på dem. Til gengæld har de en levetid på sammenlagt ca. en halv til en hel time, hvorefter den kan smides ud og du kan prøve en anden næste gang. Derved giver de billige vibratorer mulighed for at prøve lidt forskelligt, indtil man finder ud af, hvad man foretrækker. Hvorefter der vil være en større tilfredshedsgaranti, når du investerer i en lidt dyrere vibrator – der til gengæld også har en længere levetid og som bruger batterier, eller er genopladelig.

Fra g-punkt til læbestift

Billige vibratorer befinder sig typisk i prisklassen 29 til 199 kr. Her finder du alt fra en helt almindelig stav-lignende vibrator til en lille vibrator, forklædt som læbestift. Perfekt til at have med på farten og en hurtig quickie, som ingen vil opdage! Det er også muligt, at finde en billig g-punkts vibrator, der også er specielt designet til at stimulere dit g-punkt. Mange af de allerbilligste vibratorer er desværre ikke vandtætte, men er man villig til at smide 50-70 kr. mere i puljen, kan det sagtens lade sig gøre. Vandtætte vibratorer skal absolut ikke undervurderes, da de kan give en helt ny og fræk oplevelse!

De fleste online shops giver dig mulighed for at filtrere din søgning efter billigste pris. Brug filteret til hurtigt at skabe dig et overblik over udvalget indenfor din prisklasse. Velkommen til den store vibratorverden!

Opsummering
recipe image
Navn
Billige vibratorer - hvad kan de?
Forfatter
Publiceret
Tid
Gennemsnitlig bedømmelse
51star1star1star1star1star Based on 41 Review(s)

You Might Also Like

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar