Sexlegetøj

Billige vibratorer – hvad kan de?

Billig vibrator

Opdateret indlæg omkring billige og bedste vibratorer i 2018

Første gang du køber en vibrator kan være svært og uoverskueligt. Der er flere forbehold, der tages til overvejelse, når vi skal vælge det rigtige stykke legetøj. Hvad skal den kunne? Hvilken kvalitet skal det være? Og hvad skal det koste? Vi vil forsøge at beskrive lidt mere om billige vibratorer, samt hvad du kan forvente, at de kan – og ikke kan.

Pris vs. kvalitet

Vibratorer kommer i alle slags størrelser, farver, kvaliteter og prisklasser. Der er ikke noget at sige til, at bedre kvalitet koster flere penge. Men man behøver ikke at bruge en større formue på en vibrator. Er det første gang, du skal købe en vibrator, er det en god idé at købe en billig vibrator, for at finde frem til, hvad der fungerer for dig. Skal den være i silikone eller plastik? Skal den være lille og kompakt eller stor og fleksibel? Skal den med i bad eller er den udelukkende til under dynerne? Start evt. med en lille, billig, men populær vibrator, som f.eks. LadyFinger, der også har en feminint design, eller prøv en bullet-vibrator, der er kendt for at være små, men med kraftige vibrationer. Undervurdér aldrig en vibrators størrelse – de fleste kan give enormt kraftige vibrationer, der giver en orgasme, du sent glemmer. Ulempen ved billige bullet-vibratorer er, at det ikke er muligt at skifte batterierne på dem. Til gengæld har de en levetid på sammenlagt ca. en halv til en hel time, hvorefter den kan smides ud og du kan prøve en anden næste gang. Derved giver de billige vibratorer mulighed for at prøve lidt forskelligt, indtil man finder ud af, hvad man foretrækker. Hvorefter der vil være en større tilfredshedsgaranti, når du investerer i en lidt dyrere vibrator – der til gengæld også har en længere levetid og som bruger batterier, eller er genopladelig.

Fra g-punkt til læbestift

Billige vibratorer befinder sig typisk i prisklassen 29 til 199 kr. Her finder du alt fra en helt almindelig stav-lignende vibrator til en lille vibrator, forklædt som læbestift. Perfekt til at have med på farten og en hurtig quickie, som ingen vil opdage! Det er også muligt, at finde en billig g-punkts vibrator, der også er specielt designet til at stimulere dit g-punkt. Mange af de allerbilligste vibratorer er desværre ikke vandtætte, men er man villig til at smide 50-70 kr. mere i puljen, kan det sagtens lade sig gøre. Vandtætte vibratorer skal absolut ikke undervurderes, da de kan give en helt ny og fræk oplevelse!

De fleste online shops giver dig mulighed for at filtrere din søgning efter billigste pris. Brug filteret til hurtigt at skabe dig et overblik over udvalget indenfor din prisklasse. Velkommen til den store vibratorverden!

Ja du har nok set at vi har 20% på alle vibratorer til kvinder hele ugen, men en vibrator er så meget mere end bare en dildo med vibrationer. Vi har hos winkwink har vi et bredt udvalg af sexlegetøj og derfor også vibratorer til enhver lejlighed. Det betyder at vi både har vibratorer til dig, der er single og dig, der har en partner og enten vil bruge en vibrator sammen med din partner eller når du har lidt “dig” tid derhjemme. Er du i tvivl om, hvilken vibrator du skal have dig, så se med herunder, hvor jeg skriver en kort guide til de forskellige typer af vibratorer.

Klitorisvibratoren

Det er ofte et godt sted at starte med en klitorisvibrator. Som du ser oppe i slidet ovenover, er de to viste vibratorer faktisk begge klitorisvibratorer. De er, som navnet antyder, designet til at stimulere klitoris. De fleste kvinder har lettest ved at få orgasme gennem klitoris og der er næsten garanti for at du kan få en god klitorisorgasme med en klitorisvibrator, derfor bliver disse små tingester ofte undervurderet, da de er utrolig gode til at øve orgasmer alene OG de kan bruges sammen med en partner (det kunne måske også lære nogen mænd, hvor klitoris egentlig sidder henne ;-))

Et godt eksempel på en klitorisvibrator er Alia fra LELO til 699,- der er lige nu 20% på den, så den koster kun 559,2,- (indtil søndag den 26. Jan).

G-punkt vibratoren

Har du mod på at prøve dig lidt mere frem, så find en vibrator med g-punkts stimulering. G-punktet er et meget vidt begreb, da der er ligeså mange placeringer af g-punkt, som der er kvinder. Men g-punktet sidder for mange et par centimeter oppe i skeden, når du laver en “kom her” bevægelse mod maven med din finger. G-punktet skal ofte have en del opmærksomhed før du rammer det helt rigtige sted, så derfor er det en god idé at eksperimentere lidt med en vibrator. Er du ny indenfor g-punkts stimulering, så find en vibrator, der buer og er rar at have i hånden. Giv dig god tid med vibratoren, for eksempel i forbindelse med et bad (husk at find en vandtæt vibrator i den forbindelse). Prøv dig frem og bevæg vibratoren lidt rundt, indtil du mærker en rar fornemmelse. Prøv dig frem med vibrationsniveauer og styrker, indtil det føles som det skal. Når du har fundet dit g-punkt, er du ikke i tvivl, du skal bare være tålmodig – det er det hele værd.

Et godt eksempel på en god g-punkts vibrator er Stubby fra Fun Factory, denne vibrator er både vandtæt og har en god krumning til at finde dit g-punkt med. Den er heller ikke så stor, så det er et godt sted at starte. Den stimulere også klitoris og mellemkød og den kan – hvis du har mod på det – også bruges analt. Stubby koster normalt 439,- men er i denne uge på tilbud til kun 351,3 kr.

Par-vibratorer

Selvom vi har tilbud på vibratorer specielt til kvinder i den her uge, vil der også være et par vibratorer herimellem, der kan bruges sammen med din partner. Man kan jo sige at de fleste vibratorer kan bruges sammen med din partner, da det ofte er frækt at gå på opdagelse med en vibrator på din partners krop, om det så er en klitorisvibrator, dildovibrator eller noget helt tredje. En par vibrator kan bruges sammen med din partner enten under samleje eller som fræk leg til forspil. We-vibe vibratorerne er blevet kendt fordi de kan bruges imens manden er oppe i dig og derfor bliver en integreret del af jeres sexliv, i stedet for en slags erstatning. Andre eksempler kan også være fjernbetjente vibratorer, der styres med en fjernbetjening og derfor kan din partner styre vibrationerne indeni dig, hvilket er virkelig frækt for både bæreren af vibratoren og den der har været så heldig at få fjernbetjeningen til at styre den.

Et godt eksempel på en par vibrator er LELO lyla 2, der er en af de mest populære parvibratorer på markedet, da den har en rigtig god fjernbetjening og er lavet i lækker silikone, er vandtæt og perfekt til forspil. Lyla 2 koster normalt 649,- men er på tilbud til 519,3 kr i denne uge. Det er billigt!

Så skynd dig at kig rundt på alle vores forskellige vibratorer på siden, du vil helt sikkert kunne finde en, der også passer til dine behov!

Miljøvenlige intimprodukter

Firmaet Standard Innovation®, har med deres fokus på sikre og miljøvenlige intimprodukter formået at skabe markedets absolut bedste sexlegetøj til par i form af par vibratoren kaldet We Vibe. Serien We Vibe tog verden med storm i 2008 og den populære par vibrator blev hurtigt det bedst sælgende sexlegetøj til par nogensinde. I dag er det på verdensplan blevet solgt mere end 2,5 million par vibratorer. Dette siger lidt om kvaliteten på We Vibe serien.

Populær parvibrator

I vores sexshop oplever vi også en stor glæde og tilfredshed fra vores kunder, forbundet med produkter fra We Vibe. Vi forhandler den populære og verdensberømte par vibrator We Vibe 4 Plus, som kan fås med og uden fjernbetjening. Udover det faktum at produktet er sikkert at bruge og produceret miljøvenligt, er det mest revolutionerende ved We Vibe 4 plus, at man kan styre mere end 10 forskellige vibrationstrin, via sin smartphone med appen We-connect.

For de af jer, der som os tænker frækkere end så mange andre, vil der være et utal af muligheder, for at udvikle parforholdet og få mere og bedre sex med We Vibe 4 Plus. Forestil dig at have en aftale med din partner, hvor vedkommende tager vibratoren på efter kl. 16 – lige når du får fri fra arbejde fx – og hvor du så tager din smartphone frem og begynder at tage kontrol over din partners vibrationer, fra distancen. For mange er dette en ret intens og pirrende oplevelse, som har ledt til et mere aktivt og intimt sexliv. We Vibe 4 Plus kan også med fordel bruges under samlejet. Mange af vores sexlegetøjs testere oplever at doggystyle-positionen er særlig frækt og ophidsende i kombination med en We Vibe par vibrator.

Med We Vibe serien er mulighederne mange, hos Winkwink forhandler vi også mini vibratorer fra We Vibe. Prøv bl.a. vores testvinder minivibrator We Vibe touch der er ideel til stimulering af klitoris. Derudover er We Vibe touch vandtæt, så du kan tage den med i badet, til lidt alene tid eller sammen med din partner.

Hvis du kunne tænke dig at teste sexlegetøj og lingeri, frækt undertøj, analt sexlegetøj eller bondage produkter. Så tag kontakt til os hos winkwink. Vi er altid på udgik efter kvalitetsbevidste testere af mærkevare som We Vibe, LELO, Leg Avenue m.fl.

Bedste vibrator 2018

Udvalget af vibratorer er kæmpe stort og kan nogle gange virke som en uoverskuelig jungle. Der er flere spørgsmål at tage med i overvejelserne, når du skal vælge den helt rigtige vibrator. Hvor stor skal den være? Hvilket materiale? Hvad skal den kunne? Alle disse spørgsmål kan gøre én helt rundtosset, så derfor forsøger vi med denne post at skabe et overblik for dig.

G-punkt, klitoris eller rabbit?

Som sagt, er udvalget indenfor kategorien vibratorer kæmpestort. Først og fremmest, skal du beslutte, hvad du ønsker, den skal kunne – udover at give dig en orgasme, selvfølgelig. Skal den kunne stimulere dit g-punkt eller er den kun beregnet til klitoris? Her kan man vælge at investere i en g-punkts vibrator og en lille vibrator, som f.eks. en bullet til simultan klitoris stimulering. Ønsker du samtidig stimulering af både g-punkt og klitoris er en rabbit vibrator det rigtige valg til dig. Den kan stimulere både dit g-punkt og klitoris, og kan styres med én hånd, så du har den anden fri til at røre vide dig selv. Mange kvinder ejer mere end én vibrator, så der er lidt at vælge imellem, alt efter hvad du er humør til og om det er til fræk solo leg eller sammen med en partner.

Pris og kvalitet

Prisen på vibratorer kan svinge helt fra 29 kr. til 1800 kr. Den dyreste vibrator på Winkwink.dk koster faktisk intet mindre end 89.000, men er til gengæld også belagt med 24 karat guld!
Når du skal vælge en vibrator, er det en god ting at overveje, om det er en, der “bare lige skal prøves af”, som kan smides ud efter et par gange eller vil du investere lidt flere penge i en genopladelig vibrator i rigtig god kvalitet, der har en levetid på flere år? De fleste starter ud med at afprøve nogle billige vibratorer, som f.eks. bullet-vibratorer, som har en levetid på en halv til en hel time. Når man har prøvet sig lidt frem, og har en bedre fornemmelse af, hvad man ønsker af en vibrator, kan man begynde at kigge efter en af bedre kvalitet, som man ønsker at eje henover længere tid.

Materiale og egenskaber

Vibratorer fås i alle slags materialer, farver og med flere forskellige egenskaber. Prøv dig frem, og find ud af, om du er til silikone, plastik, TPE etc. De fleste vælger en vibrator i silikone, da materialet er en smule blødere en plastik, og føles mere ægte.
Når de kommer til vibratorens egenskaber skal du overveje, om du ønsker en vibrator, der tilbyder mange vibrationshastigheder og -mønstre og om den skal være vandtæt eller ej. Vandtætte vibratorer giver dig muligheden for en fræk oplevelse under bruseren eller i badekarret, enten alene eller med din partner.

Her hos Winkwink.dk ønsker vi at lære vores kunder bedre at kende, og derfor laver vi en gang imellem nogle små undersøgelser om deres vaner og præferencer til sexlegetøj.  Vi har før blandt andet spurgt til deres sexvaner, deres perfekte påskedag og den perfekte bøf og blowjob-dag.

I sidste uge spurgte vi så endnu engang til jeres hemmelige våben i natskuffen – nemlig jeres vibratorer. Hæng med og se hvad I har svaret nedenunder.

Hver tredje ejer mindst 2 vibratorer

Som vores lille undersøgelse viser, så er I ikke blege for at indrømme jeres kærlighed for vibratorer. I er nemlig helt tosset med dem! Som nogen af jer kommenterer, har vibratoren forbedret jeres sexliv betydeligt. Mange giver også udtryk for, at jo mere indstillinger og vibrationsniveauer, jo bedre er det. Faktisk er I så vilde med det, at hver tredje ejer mindst 2 vibratorer, mens hvert femte ejer mere end 5 vibratorer i natskuffen. Derudover er der knap 10%, som endnu ikke har prøvet det, men lysten til at eksperimentere med vibratorer er der.

 

Hver anden har anvendt en vibrator inden for den seneste uge

Der er ingen tvivl om, at vores kunder er vilde med at spice op i soveværelset. Over halvdelen af jer siger, at I har brugt en vibrator inden for den seneste uge. Spørger man til hvordan I bruger vibratoren primært til, er det tydeligt, at den anvendes til enten ren nydelse alene eller som en del af forspillet, hvor vibratoren anvendes primært til klitoris, intern og g-punkt stimulation. Så hvis I tror, at danskerne er til kedelig vanillesex, så kan I tro om igen. Der sker nemlig rigtig mange kinky sager bag soveværelset og vi er glade for, at vores kunder bruger deres vibratorer meget flittigt.

 

2/3 opnår altid en orgasme med brug af vibrator.

Knap 60% af vores deltagere opnår altid en orgasme med brug af en vibrator. Der kan selvfølgelig være mange grunde til hvorfor I netop anvender en vibrator, men der er også nogle som ikke kan opnå orgasme uden brug af den. Der tyder derfor også på, at anvendelsen af en vibrator i soveværelset anses som en hjælpende hånd til at opnå en bedre orgasme samt oplevelse i soveværelset.

Vores resultater viser også, at vores kunder er meget åben om jeres brug af vibratorer til jeres partner og venner. Kun 10% af jer siger, at jeres vibrator er en hemmelighed. Det er vi selvfølgelig glade for. Her hos Winkwink mener vi jo, at sexlegetøj er en dejlig ting og burde ikke være hemmeligt. Jo mere åben og ærlige vi er omkring vores sexlegetøj, jo bedre selvtillid og selvfølgelig bedre sexliv får vi.

Spørg vi til hvad I går op i og prioriterer, når I vælger vibratorer er det tydeligt, at effektiviteten skal være max i orden og at de skal levere kraftige vibrationer (84%). Desuden svarer over halvdelen, at vibratoren skal være 100% kropsvenlig. På trods af, at de fleste har et ønsket om, at vibratoren skal levere kraftige vibrationer, svarer halvdelen også, at I går op i, at vibratoren skal være lydløs. Set fra vores kunders synspunkt, så skal den optimale vibrator derfor være meget kraftig men lydsvag, og ikke mindst til under en plovmand.

I vores webshop winkwink.dk har vi et stort udvalg af kraftige og lydsvage vibrator. Blandt andet kan vi anbefale vores minivibrator med klitorispirrer fra Fun Factory eller vores hjerteformet minivibrator fra Rianne S.

Blandt de laveste svarprocent, viser vores undersøgelse, at vores kunder er rimelige ligeglade med vibratorens design og æstetikken, samt om den er gennemtestet. Valget af vibrator er selvfølgelig meget individuelt og subjektivt, men produktets funktionalitet er en afgørende faktor for vores kundernes valg.

Her hos Winkwink takker vi rigtig mange gange for jeres besvarelse. Vi vil i fremtiden bestræbe os på at finde de rette vibratorer, som passer til netop jeres behov og ønsker.

Opsummering
recipe image
Navn
Billige vibratorer - hvad kan de?
Forfatter
Publiceret
Tid
Gennemsnitlig bedømmelse
51star1star1star1star1star Based on 41 Review(s)

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar