Nye spændende kategorier! Nu er det blevet endnu nemmere at shoppe

Portrait of sensual lady wearing sexy lingerie

Vi har over den sidste måned arbejdet på at gøre det endnu nemmere at shoppe på winkwink.dk. Vi har nemlig flyttet lidt rundt på kategorierne så man i stedet fra tidligere navigerede rundt i kvinde, mand, par er det i dag via produkttype. Dvs. at man i dag bliver præsentere for hovedkategorierne

Sexlegetøj – Alt sexlegetøj samlet et sted!

Her vil du finde alt vores sexlegetøj til både kvinder, mænd og par. Derudover har vi lavet et par nye spændende kategorier heriblandt Prostata Stimulatorer, Par Vibratorer og Same Sex.

Lingeri – Find alt det frække undertøj og lingeri nemt og hurtigt!

Tidligere lå lingeri lidt gemt under kvinder og det synes vi var synd når vi er den sexshop med det bredeste udvalg af sexet lingeri og undertøj. Derfor gjorde vi lingeri til en selvstændig kategori hvor du nu meget nemmere kan navigere rundt blandt vores frække lingeri. Vi har også oprettet et par nye kategorier herunder. Fx Plussize, Kropssmykker, Åben lingeri.

Apotek – Glidecreme, Massageolie og tilbehør er nu nemt at finde!

Helt ny kategori hvor du kan finde glidecreme, massageolie, kosmetik og hygiejne produkter. Du vil nu nemmere kunne navigere rundt fremfor tidligere.

Fetish – Forbedret med flere kategorier så det er nemmere at finde det du leder efter!

Er blevet forbedret med lidt nye og spændende kategorier. Vi har indelt det i bondage begynder og mere rollespil som er til de mere erfarne brugere af fetish produkter.

De sidste 3 kategorier Mærker, nyheder og udsalg forbliver det samme 🙂

God fornøjelse med at shoppe!

You Might Also Like

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar