Bliv sommerklar!

polskmand

 

Du kan nok godt mærke det, fuglene synger, dagen bliver længere og solen titter frem – sommeren er på vej og du kan godt glæde dig til sommeren hos winkwink.dk. Vi elsker foråret, der kommer som kaldet efter en lang vinter, men vi elsker også sommer, der byder på solbrun hud, mindre tøj og lyse nætter. Når man ser på mennesker der både har fri, er glade og som har meget mindre tøj på, kan man ikke andet end at blive kåd.

Vi går sommeren i møde med tre gode råd til, hvordan du bliver sommerklar!

1. Forbered dig

Alt er bare lidt mere lækkert, hvis du gør dig klar til sommeren. Få en fodbehandling der fjerner den hårde hud på dine vinterprægede fødder, få fjernet uønsket hår, så du bliver blød, lækker og badetøjsklar eller forkæl din partner med en god massage. Hvis du, som de fleste andre ikke har fået gjort dig helt badetøjsklar, kan meget gøres indefra og det starter med dit velvære, så er det ligegyldigt med et lille elskovshåndtag her eller der 😉

2. Udendørs sex, Ja tak!

At vejret bliver varmere er godt, hvis du godt kan lide udendørs sex. Og du kan allerede gå i gang med at finde dit ynglingsspot nu. Kender du en hemmelig klit et sted ved stranden, eller har du måske en terrasse der vil egne sig perfekt til formålet, så er det med at forberede dig nu, så du ved, hvor du kan tage din flamme hen næste gang temperaturerne stiger.

3. Nyd det

‘Du danske sommer, jeg elsker dig, skønt du så ofte har svigtet mig’ – Byder sommeren ikke på udenlandet og sol, så sørg for at nyd de dage, hvor der er sol i Danmark. Det gode ved sommeren i Danmark er at den er så lunefuld og en god omgang sommeregn kan også være hyggelig. Nyd vejret og tag det sure med det søde – så undgår du skuffelser og får den bedste sommer!

Rigtig god sommer!

P.s. Du kan stadig nå vores forårsudsalg, der kører helt til 31. Maj, her kan du spare op til 50% på alt vores par sexlegetøj

You Might Also Like

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar