Lingeri

Bundløse trusser

bundløse trusser

Det kan virke grænseoverskridende at skulle iføre sig et par bundløse eller åbne trusser for første gang. Nogle vil måske endda føle sig så godt som nøgne. Men når først man har vænnet sig til følelsen af at være fri, kan det være ganske pirrende. Ikke kun for dig – men også for din partner.

Frisk og fri

Bundløse trusser er oftest designet, så der er en åbning ved skridtet fra venusbjerget op til op over ballerne. Nogle trusser har større og længere åbninger end andre, alt efter hvor bundløse trussertilgængelig man vil være for sin partner – eller sig selv. Man kan også få åbne trusser, der kaldes “ouvert” knickers (“ouvert” betyder åben på fransk), og disse er oftest kendetegnet ved at være lukkede i bunden, men give udsyn til hele eller dele af numsen. Disse trusser er for nogle det lidt mere sofistikerede valg, med giver til gengæld ikke din partner mulighed for at tage dig lige på stedet, når han eller hun bliver ophidset af dit frække outfit.
En af de største fordele ved at gå med bundløse trusser er, udover at du føler dig fræk og gør noget “forbudt”, at du giver dit underliv luft. Underlivet har godt af at få masser af luft, så det kan genoprette den naturlige bakterieflora, der oftest forstyrres, når kvinder går i trusser af syntetisk stof eller tætsiddende bukser i længere tid ad gangen.

En fræk overraskelse71OSwjYgMlL._AC_UL320_SR302,320_

Bundløse trusser er perfekt til at få din partner til at tabe kæben og gøre store øjne. Specielt hvis han eller hun ikke ved, at du har iført dig dem. Tag en aften ude i byen til et helt nyt niveau eller forvandl en typisk biografttur til et frækt og pirrende forspil. Ifør dig evt. en kjole eller nederdel, og lad hans hånd glide op af dit lår i mørket. Når han rammer dig mellem benene vil han med garanti spærre øjnene op af overraskelse, og hans tanker vil ikke være på andet gennem resten af filmen.

Nogle gange skal kræver det ikke mere end noget simpelt og let for at spice tingene en smule op. Forkæl din partner med et par frække bundløse trusser, og husk specielt at forkæle dig selv!

 

Summary
Review Date
Reviewed Item
Bundløse trusser
Author Rating
51star1star1star1star1star

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar