Sexlegetøj: Danskerne er vilde med kraftige vibratorer

vibratorvaner-og-praeferencer

Her hos Winkwink.dk ønsker vi at lære vores kunder bedre at kende, og derfor laver vi en gang imellem nogle små undersøgelser om deres vaner og præferencer til sexlegetøj.  Vi har før blandt andet spurgt til deres sexvaner, deres perfekte påskedag og den perfekte bøf og blowjob-dag.

I sidste uge spurgte vi så endnu engang til jeres hemmelige våben i natskuffen – nemlig jeres vibratorer. Hæng med og se hvad I har svaret nedenunder.

 

Hver tredje ejer mindst 2 vibratorer

har-du-nogensinde-brugt-en-vibrator

Som vores lille undersøgelse viser, så er I ikke blege for at indrømme jeres kærlighed for vibratorer. I er nemlig helt tosset med dem! Som nogen af jer kommenterer, har vibratoren forbedret jeres sexliv betydeligt. Mange giver også udtryk for, at jo mere indstillinger og vibrationsniveauer, jo bedre er det. Faktisk er I så vilde med det, at hver tredje ejer mindst 2 vibratorer, mens hvert femte ejer mere end 5 vibratorer i natskuffen. Derudover er der knap 10%, som endnu ikke har prøvet det, men lysten til at eksperimentere med vibratorer er der.

hvor-mange-vibrator-ejer-du

 

Hver anden har anvendt en vibrator inden for den seneste uge

hvorna%cc%8ar-har-du-sidst-brugt-en-vibrator

Der er ingen tvivl om, at vores kunder er vilde med at spice op i soveværelset. Over halvdelen af jer siger, at I har brugt en vibrator inden for den seneste uge. Spørger man til hvordan I bruger vibratoren primært til, er det tydeligt, at den anvendes til enten ren nydelse alene eller som en del af forspillet, hvor vibratoren anvendes primært til klitoris, intern og g-punkt stimulation. Så hvis I tror, at danskerne er til kedelig vanillesex, så kan I tro om igen. Der sker nemlig rigtig mange kinky sager bag soveværelset og vi er glade for, at vores kunder bruger deres vibratorer meget flittigt.

hvorna%cc%8ar-bruger-du-primaert-en-vibrator

 

2/3 opnår altid en orgasme med brug af vibrator.

Knap 60% af vores deltagere opnår altid en orgasme med brug af en vibrator. Der kan selvfølgelig være mange grunde til hvorfor I netop anvender en vibrator, men der er også nogle som ikke kan opnå orgasme uden brug af den. Der tyder derfor også på, at anvendelsen af en vibrator i soveværelset anses som en hjælpende hånd til at opnå en bedre orgasme samt oplevelse i soveværelset.

opna%cc%8ar-du-orgasme-ved-en-vibrator

Vores resultater viser også, at vores kunder er meget åben om jeres brug af vibratorer til jeres partner og venner. Kun 10% af jer siger, at jeres vibrator er en hemmelighed. Det er vi selvfølgelig glade for. Her hos Winkwink mener vi jo, at sexlegetøj er en dejlig ting og burde ikke være hemmeligt. Jo mere åben og ærlige vi er omkring vores sexlegetøj, jo bedre selvtillid og selvfølgelig bedre sexliv får vi.

er-der-andre-mennesker-der-kender-til-din-vibrator

Spørg vi til hvad I går op i og prioriterer, når I vælger vibratorer er det tydeligt, at effektiviteten skal være max i orden og at de skal levere kraftige vibrationer (84%). Desuden svarer over halvdelen, at vibratoren skal være 100% kropsvenlig. På trods af, at de fleste har et ønsket om, at vibratoren skal levere kraftige vibrationer, svarer halvdelen også, at I går op i, at vibratoren skal være lydløs. Set fra vores kunders synspunkt, så skal den optimale vibrator derfor være meget kraftig men lydsvag, og ikke mindst til under en plovmand.

I vores webshop winkwink.dk har vi et stort udvalg af kraftige og lydsvage vibrator. Blandt andet kan vi anbefale vores minivibrator med klitorispirrer fra Fun Factory eller vores hjerteformet minivibrator fra Rianne S.

Blandt de laveste svarprocent, viser vores undersøgelse, at vores kunder er rimelige ligeglade med vibratorens design og æstetikken, samt om den er gennemtestet. Valget af vibrator er selvfølgelig meget individuelt og subjektivt, men produktets funktionalitet er en afgørende faktor for vores kundernes valg.

Her hos Winkwink takker vi rigtig mange gange for jeres besvarelse. Vi vil i fremtiden bestræbe os på at finde de rette vibratorer, som passer til netop jeres behov og ønsker.

You Might Also Like

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar