Parforhold

Danskerne er vilde med Doggystyle!

doggystylenewsletter dk

Her hos winkwink.dk har vi lavet flere rigtig spændende undersøgelser om danskernes sexvaner anno 2016 og denne gang er det om danskernes fortrukne sexstilling som faldt på: DOGGYSTYLE

Som du kan se er Doggystyle nummer 1 og lige bagefter kommer kvinden på toppen (også kaldet cowgirl). Vi var til gengæld lidt overraskede over at det kun var 10,7% der fortrak missionæren som ellers stadig er et godt valg (hvis vi selv skal sige det ;)).

Skærmbillede 2016-07-02 kl. 18.15.42

Husk at gøre Doggystyle på den rigtige måde!

doggystyle

Hvis du er en af dem som ikke er så vild med Doggystyle skyldes det måske du ikke gør det helt korrekt. Det er nemlig vigtigt at hun stritter med numsen. Hvis hun ikke gør dette kan det være ubehageligt for hende og det skal føles godt for jer begge to.

Andre varianter af Doggystyle? Ja selvfølgelig!

Fra siden, stående, med benet op eller maven på sengen. Ja Doggystyle kan gøres på mange måder og det kan være en god måde at gøre Doggystyle endnu mere spændende.

Vi anbefaler 4 andre varianter end den klassiske bagfra med hende på knæ. Den første der er værd at nævne er fra siden. Dette kaldes også den “dovne” doggystyle da I begge kan ligge ned. Det er typisk en god måde at starte på.

En anden god stilling er stående. Fx i badet. Dette er en også en god klassiker som er værd at prøve sig frem med.

Udover disse kan hun prøve at tage benet op for at få en lidt anden vinkel på og den sidste vi anbefaler er hvor hun har maven på fx sengen også kaldet “flat doggy”.

God fornøjelse 😉

Husk at vi netop nu har 20% rabat på næsten alt sexlegetøj på winkwink.dk. Du skal blot købe for over 749,-  

doggystyle-winkwink

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar