Andet

Derfor skal en dildo være dit første sexlegetøj

dobbelt dildo realistisk dolbbeltdidlo holdt i hånd på hvid baggrund

Dildoen har eksisteret i flere tusinde år, og oldtidsfund har afsløret kvinder har været lystige og liderlige helt tilbage til Romerrigets tid, og endda længere tilbage end det. Verdens ældste dildo siges at være næsten 30.000 år gammel og lavet af sten. Men hvorfor har dildoen holdt ved og hvordan er den kommet til at blive så populær?

Fra stendildo til silikone – dildoens rejse gennem tiden

Dildoen har eksisteret i flere tusinde år, og givet mange kvinder orgasmer og glæder gennem tidens løb. Oldtidsfund viser, at kvinder (og mænd) har brugt dildoer lavet af alt fra sten til træ og metal. Særligt i Romerriget og det gamle Grækenland, var dildoen både et symbol på held og et sexlegetøj i hjemmet, der blev brugt flittigt!

Dildoen er det perfekte redskab til penetration og stimulering af G-punktet, og når der ikke er en mand i nærheden, er den det perfekte go-to! I gamle dage blev kvinder sendt til lægen og diagnosticeret med “hysteria”, når de var oprørte eller seksuelt frustrerede. Behandlingen foregik ved at lægen gav kvinderne en orgasme ved brug af fingrene, så de fik løsnet op for alle de træls spændinger og frustrationer.

For det er nemlig bevist, at en orgasme ikke kun udløser endorfiner, der gør dig glad, dopamin, der får dig til at føle dig afslappet, men det mindsker også risikoen for stress, hjerteproblemer og menstruationssmerter.

Din nye bedste ven – altid lige ved hånden

En dildo fås i mange forskellige forme, farver, materiale og med adskillige funktioner. Er det første gang, du skal købe og bruge en dildo, så start stille og roligt ud. Ingen stress.
Find en dildo, du tænker passer til dit behov og dine lyster. Skal den kunne vibrere eller bare penetrere? Skal den have en sugekop, så du kan sætte den fast på f.eks. gulvet og ride den?
Skal den have en feminin, lyserød farve eller skal den forestille en rigtig penis med blodårer og et detaljeret hoved?

Der er ting at tage hensyn til, men det vigtigste er, at du føler dig godt tilpas ved at have den i hånden – og at have sex med den. Når du har vænnet dig til din dildo, kan du bruge en god glidecreme og begynde at bruge den. Husk endelig godt med glidecreme, da friktionen ellers kan være lettere smertefuld og ikke stimulerer dig til en orgasme.

Prøv dig langsomt frem med forskellige stillinger og tempo. For nogle kvinder er det, ligesom ved samleje, bedst med en pude under bagdelen, så underlivet bliver løftet en smule. Nogle kvinder foretrækker måske at stå på alle fire, mens andre står op eller ligge på maven. Mulighederne er uendelige, men det vigtigste her er, at du er komfortabel og føler dig godt tilpas.

Efter brug kan du vurdere, om du måske har behov for en større eller mindre dildo, måske en dildo der er specielt designet til at stimulere dit G-punkt eller din klitoris, eller måske en dildo i et blødere eller hårdere materiale.

Dobbelt fornøjelse

En dildo behøver bestemt ikke kun være for din egen fornøjelse. Mange par finder stor glæde i at integrere sexlegetøj i soveværelset. Her kan du enten forføre og pirre din partner ved at lade ham eller hende kigge på, mens du bruger dildoen på dig selv. Du kan bruge dildoen på din partner, eller lade ham eller hende bruge den på dig. Det vil give en helt anden oplevelse af sex og intimitet.

Et lille bonustip: Har du kig på en dildo, men er i tvivl om den lever op til dine funktioner? Prøv at google navnet på dildoen, efterfulgt af “anmeldelse” eller “review”. Der findes mange gode anmeldelser på nettet, der kan give en større forståelse af, hvad dildoen kan.

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar