Dobbelt dildo – dobbelt sjov | Komplet guide til dobbeltdildoer

Dobbelt dildoer sobbelt sjov!

Dobbelt sjov med dobbeltdildoer

Dobbelt dildoer er et ord, der kan få mange til at få kaffen galt i halsen eller løfte en øjenbryn, selvom det er et af de bedst sælgende stykker sexlegetøj i industrien. Dobbelt dildoer går som varmt brød både hos homoseksuelle, såvel som heteroseksuelle. Men hvad kan en dobbeltdildo som en almindelig dildo ikke kan? Det ville dette indlæg forsøge at give svar på.

 

Forskellige slags dobbelt dildoer

Der findes groft sagt to forskellige slags dobbelt dildoer – den første kaldes blandt andet “double-headed dildos” og kan beskrives som en lang dildo med et penishoved i hver ende. Disse dobbeltdildoer bruges ofte af især lesbiske par, der ønsker at simultan penetration. Disse dobbelt dildoer kan både være bøjede eller lige, men uanset hvad, er de fleksible, og kan derfor bøjes så de tilpasser den ønskede stilling.

Den anden slags er en såkaldt “single double-dildo”, der har til formål at penetrere både vagina og anus på samme tid. Oftest er denne dobbelt dildo bøjet for at kunne ramme de rigtige punkter, og oftest er den ene ende mindre end den anden, da størrelserne på åbningerne er forskellige.

dobbelt dildo realistisk envejs til dobbelt penetration

Dobbelt dildo i realistisk form med stor og lille ende

Dobbelt dildo i alle regnbuens farver

Dobbelt dildoer er oftest fremstillet i silikone, da det er et af de mest fleksible og lethåndterlige materialer. Derudover er silikonelegetøj let at rengøre, og kan som en bonus både varmes op og nedkøles for en ekstra sensuel effekt. Dobbelt dildoer findes både i et realistisk udseende med blodårer og detaljerede penishoveder, der ligner den ægte vare, men de findes også i alle mulige farver. Fra sort og blå til lilla og rød til transparent. Dobbelt dildoer er lavet for at gøre sex sjovere og mere socialt. Derfor er udvalget stort i denne kategori, og mulighederne er uendelige.

Er du klar til at kigge efter din første dobbelt dildo? Du kan se hele vores udvalg, samt læse mere om din nye dobbelt dildo.

Opsummering
recipe image
Navn
Guide til dobbelt dildoer
Forfatter
Publiceret
Tid
Gennemsnitlig bedømmelse
4.51star1star1star1star1star Based on 21 Review(s)