Fest i alle regnbuens farver med Winkwink

gay-flag

Winkwink fejrer lørdag d. 04.juni den femte udgave af Aarhus Pride – en hyldest til mangfoldigheden!

Vidste du at Danmark legaliserede, som det første land, ægteskab mellem to mennesker af samme køn, for 27 år siden.
Hos Winkwink er vi med til at fejre mangfoldigheden og seksuelle minoriters rettigheder, når Gay Pride paraden løber af stablen i Aarhus og København!

Aarhus

Som en hyldest til mangfoldighed i Smilets By, afholder Aarhus Pride sin årlige parade gennem det centrale Aarhus, d. 4. juni. Paradens formål er at bidrage til accept af og respekt for andre, uanset seksuelle orientering.
Med en fest på Officerpladsen og en passende udsigt til kunstmuseet ARoS’ regnbue, synliggøres og fejres LGBT-kulturen (lesbiske, bøsser, biseksuelle og transpersoners kultur) i Danmark. Og alle er selvfølgelig velkommen, hvad enten man er lesbisk, bøsse, biseksuel, transperson, queer eller heteroseksuel!

København

Copenhagen Pride er både Danmarks største LGBTQ-festival og mangfoldighedsfestival med urørlige værdier som inklusion, tolerance og ligestilling i centrum for alle aktiviteter.
Organisationen begyndte i 1996, da København var Europæisk Kulturby og hjemsted for årets Europride. Meget er sket siden og sidste år deltog op mod 25.000 mennesker, heriblandt den amerikanske ambassadør Rufus Gifford, som hyldede Danmark for sin position i kampen for LGBTs-rettigheder.

Winkwink i regnbuens farver

Hos Winkwink ønsker vi også at hylde LGBT-kulturen og i den anledning deltager vi i festen, når paraderne finder sted i Aarhus og København. Du kan fange os ved vores bod på Officerpladsen i Aarhus d. 4. juni og d. 20. august i København, på Rådhuspladsen. Hjælp os med at fejre og deltag i vores spændende konkurrencer, hvor vi uddeler frække præmier til vinderne 😉
Kom og vær med når vi hylder og samler os om seksuelle minoriters rettigheder, kom og vær med, når vi hylder alle regnbuens farver!

Nedenunder har vi, i denne anledning, samlet nogle af Winkwinks mest populære sexlegetøj til både mænd og kvinder – par eller onani.

Pride Dildo

Det bliver hverken frækkere eller sjovere at fejre mangfoldigheden!
Vis din støtte med verdens første regnbuefarvede dildo. Dildoen fra Pride Dildo er lavet af 100% silikone og er velegnet til både vaginal og anal brug. Fejr mangfoldigheden med 20 centimers ren nydelse i flotte farver!

E26955

Køb Pride Dildo her

 

Nexus – Revo 2

En voldsom og ekstrem tilfredsstillende prostatavibrator fra kvalitetsmærket Nexus. Revo 2 fra Nexus, er et sexlegetøj til mænd, der ønsker at udforske nye områder af dem selv, eller tilføre ekstra oplevelse til sexlivet.
Prostatavibratoren har 5 vibrationsniveauer og 2 rotationsmønstre. Den indsættelige del måler 14,5 cm. og har en diameter på 3 cm. der sikre en oplevelse, man sent vil glemme!

revo2

Køb Nexus – Revo 2 her

 

Fun Factory – Bootie S

Bootie S fra Fun Factory er et testvindende sexlegetøj, og et rigtigt godt valg for nybegyndere indenfor butt plugs. Ønsker man at eksperimentere med anal leg, anbefaler vi Bootie S, da den med sin lille størrelse og bløde overflade, garantere en behagelig oplevelse for både nybegyndere og erfarne. Den buede stopper giver en sikker brug og det vandtætte materiale sikre en nem rengøring.

10352-fun-factory-bootie-silikone-analplug

Køb Fun Factory – Bootie S her

 

Bad Kitty Strap-on lilla sæt

Rollespil, dominans eller en uforglemmelig aften? Med Strap-on sættet fra Bad Kitty er man sikker på at kunne prøve det hele. Dette sexlegetøj er blandt de populæreste i sin kategori og kommer med tre dildoer i forskellige størrelser. Fordi denne strap-on er justerbar, får du en perfekt og fast pasform. Giv din partner en oplevelse han/hun sent vil glemme!

set2

Køb Bad Kitty Strap-on lilla sæt her

 

LELO Smart Wand Large

LELO’s Smart Wand er et sexlegetøj der både ser godt ud og føles fantastisk! Denne vibrator er et meget lydsvagt kvalitetsprodukt, lavet af lækkert materiale og med hele 8 vibrationsmønstre, sikrer den vilde stimulationer. Pga. LELO’s smarte SenseTouch teknologi intensiveres vibrationerne, når den kommer i berøring med hud, og derudover kan du tage den med en tur i badet, da den er vandtæt.

lelolargesort2_1

Køb LELO Smart Wand Large her

 

Pjur – Back Door Relaxing Anal Silikonebaseret Glidecreme 30 ml.

Er man til analsex, bør man bruge en drøj og mild silikonebaseret glidecreme. Med denne glidecreme fra Pjur, kan man være sikker på at have en længerevarende virkning, der sikrer behageligere anal leg, da den ikke tørre ud. Med jojoba ekstrakt, får den musklerne til at slappe af, så både dig og din partner får den fulde nydelse sammen. Desuden er glidecremen kondomsikker.

pjur_-_back_door_relaxing_anal_silikonbaseret_glidecreme_100_ml.
Køb Pjur – Back Door Relaxing Anal Silikonebaseret Glidecreme 30 ml. her

You Might Also Like

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar