Fifty Shades: Efter filmen reaktioner

I sidste indlæg udloddede vi legetøj fra Fifty shades of Grey linjen til de bedste kommentarer og feedback til vores anmeldelse af den første part af “Fifty Shades of Grey”-filmen, vi har fået flere kommentarer og reaktioner og de bedste viser vi her:

Kamilla skrev til os:

“EJ hvordan kan man ikke andet end at elske den film, den var både sensuel uden at være klam og de spillede helt fantastisk, jeg kan slet ikke vente til de næste film kommer”.

Ann-Sofie skrev meget kort og kontant:

“Jeg var dybt skuffet af filmen. De næste film kan kun blive bedre”.

Men det svar vi har udvalgt er fra Line, der skriver:

“Jeg har endnu ikke set filmen og ved stadig ikke om jeg har lyst til at se den. Har læst så mange blandede anmeldelser af den at jeg ikke ved om jeg tør at se den. Jeg var helt vild med bøgerne, men har også læst at det ikke er sikkert at der kommer en toer eller en treer, så jeg kan ikke finde ud af, om jeg måske bare skal lade min forestilling om Christian Grey og Anastasia være sådan som de er i mit hovede. Er der noget der kan ødelægge en god historie for mig, er det når jeg stopper med at fantasere”.

Vi takker mange gange for jeres spændende input og har sendt en pakke, bestående af godter fra legetøj- og bondage linjen af sted til Line, så hun fortsat kan fantasere om sin egen Christian Grey.

 

You Might Also Like

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar