Find den bedste vibrator til dig

Vibratorer-2-wt_1

Udvalget af vibratorer er kæmpe stort og kan nogle gange virke som en uoverskuelig jungle. Der er flere spørgsmål at tage med i overvejelserne, når du skal vælge den helt rigtige vibrator. Hvor stor skal den være? Hvilket materiale? Hvad skal den kunne? Alle disse spørgsmål kan gøre én helt rundtosset, så derfor forsøger vi med denne post at skabe et overblik for dig.

G-punkt, klitoris eller rabbit?

Som sagt, er udvalget indenfor kategorien vibratorer kæmpestort. Først og fremmest, skal du beslutte, hvad du ønsker, den skal kunne – udover at give dig en orgasme, selvfølgelig. Skal den kunne stimulere dit g-punkt eller er den kun beregnet til klitoris? Her kan man vælge at investere i en g-punkts vibrator og en lille vibrator, som f.eks. en bullet til simultan klitoris stimulering. Ønsker du samtidig stimulering af både g-punkt og klitoris er en rabbit vibrator det rigtige valg til dig. Den kan stimulere både dit g-punkt og klitoris, og kan styres med én hånd, så du har den anden fri til at røre vide dig selv. Mange kvinder ejer mere end én vibrator, så der er lidt at vælge imellem, alt efter hvad du er humør til og om det er til fræk solo leg eller sammen med en partner.

Pris og kvalitet

Prisen på vibratorer kan svinge helt fra 29 kr. til 1800 kr. Den dyreste vibrator på Winkwink.dk koster faktisk intet mindre end 89.000, men er til gengæld også belagt med 24 karat guld!
Når du skal vælge en vibrator, er det en god ting at overveje, om det er en, der “bare lige skal prøves af”, som kan smides ud efter et par gange eller vil du investere lidt flere penge i en genopladelig vibrator i rigtig god kvalitet, der har en levetid på flere år? De fleste starter ud med at afprøve nogle billige vibratorer, som f.eks. bullet-vibratorer, som har en levetid på en halv til en hel time. Når man har prøvet sig lidt frem, og har en bedre fornemmelse af, hvad man ønsker af en vibrator, kan man begynde at kigge efter en af bedre kvalitet, som man ønsker at eje henover længere tid.

Materiale og egenskaber

Vibratorer fås i alle slags materialer, farver og med flere forskellige egenskaber. Prøv dig frem, og find ud af, om du er til silikone, plastik, TPE etc. De fleste vælger en vibrator i silikone, da materialet er en smule blødere en plastik, og føles mere ægte.
Når de kommer til vibratorens egenskaber skal du overveje, om du ønsker en vibrator, der tilbyder mange vibrationshastigheder og -mønstre og om den skal være vandtæt eller ej. Vandtætte vibratorer giver dig muligheden for en fræk oplevelse under bruseren eller i badekarret, enten alene eller med din partner.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Den bedste vibrator
Author Rating
51star1star1star1star1star

You Might Also Like

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar