Forårsudsalget er i gang!

google-plus-dk

Foråret er her og vi har netop præsenteret vores forårsudsalg som du finder her forårs udsalg hos winkwink.dk. Denne gang har vi udvalgt en god blanding af sexlegetøj til både mænd, kvinder og par.

For at hjælpe dig lidt på vej vil jeg her anbefale 3 gode produkter hvor du samtidig kan lave en god handel!

Besired Push Up BH 37% rabat. Kun 119 DKK
Er du på udkig efter en ny fræk BH? Så er Besired BH mest push up et godt bud. Vi har flere forskellige bh’er og undertøj fra Besired med store rabatter da vi har købt lidt for mange hjem og snart får en ny kollektion.

besired-bh-winkwink

Køb Besired Push Up BH

We-Vibe 4 app Only par vibrator 42% rabat Kun 639 DKK
Det perfekte par sexlegetøj. Den mest populære og kendt par vibrator på markedet. En sikker vinder hvis du vil prøve noget nyt med din partner og lige nu kan du få den til kun 639,-. Det smarte ved We Vibe er at i kan bruge den sammen under sex da We Vibe er så lille at den både kan være skeden og klitoris. Samtidig er We Vibe lavet i et super lækkert medicinsk silikone som gør at den ikke føles træls lækker og mere en hjælper end en erstatning 😉

we-vibe-4-plus

Køb We Vibe 4+ app Only

Fifty Shades of Grey Minivibrator 46% rabat. Kun 199 DKK

Hvis du er på udkig efter en vibrator der bare er til dig og den samtidig skal være lille og diskret men med masser power bør du kigge på denne Fifty Shades Of Grey Minivibrator som er perfekt til stimulering af klitoris.

fifty-shades-of-grey-vibrator

Køb Fifty Shades Mini Vibrator

God shopping og godt foråret!

You Might Also Like

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar