Sexlegetøj

FUN FACTORY – sjovt og farverigt sexlegetøj

Fun factory anal plug

Europas største producent af sexlegetøj FUN FACTORY, har i mere end 20 år leveret intimprodukter af den højeste kvalitet, i flotte farver og er en af verdens førende producenter af vibratorer og dildoer.

Winkwink har taget et kig på den populære sexlegetøjsproducent og er kommet frem til vores favoritter fra Fun Factory.

Tysk kvalitet

Hvis der er noget vores tyske naboer er kendt for, så er det kvalitet. Fun Factory, med base i Bremen, er ingen undtagelse. Sexlegetøjsproducenten har i mere end 20 år produceret og leveret farverigt sexlegetøj til kvalitets bevidste mænd og kvinder verden over.

Fun Factory har haft særlig stor succes med deres silikone baserede sexlegetøj, som alle karakteriseres af at være innovative, stimulerende, spændende, kraftfulde og ja frem for alt SJOVE. Fun Factory har et særligt fokus på at give slutbrugeren et sjovere sexliv om man så er single, i et forhold, mand eller kvinde så kan man få et sjovt og spændende sexliv med Fun Factory. Dette er noget vi i Winkwink kan skrive under på.

De bedste sexlegetøj fra Fun Factory

Hos Winkwink er vi meget begejstrede for Fun Factory sexlegetøj. Vores begejstring afspejler sig i vores kunders anmeldelser og feedback på Fun Factory, som giver et klart billede af sexlegetøj af høj kvalitet, der giver brugeren en intens, stimulerende og sjov oplevelse.

Vi har samlet de sjoveste sexlegetøj fra Fun Factory, som med garanti vil give dig et sjovere sexliv.

  • Stubby MoodyStubby Moody Dildovibrator

Vores absolutte Fun Factory bestseller. Fun Factory Stubby Moody Dildovibrator er måske markedets bedste af sin slags. Den er formet perfekt og kan stimulere mænd og kvinder analt og vaginalt. Stubby Moody er særligt velegnet til g-punkt og p-punkt stimulering. Måler 18,8 cm i længden og har en diameter på 4,2 cm.

Læs mere om Fun Factory Stubby Moody Dildovibratoren her.

  • Miss Bi

Miss Bi vibrator

Kvinde udforsk din krop! G-punkt og klitoris stimulering i en fræk kompakt pakke. Miss Bi fra Fun Factory leverer varen i form af en smukt udformet vibrator. Med hele 12 forskellige vibrationstrin og 17 cm i længden er du sikker på en fantastisk oplevelse.

Du kan læse mere om Fun Factory Miss Bi vibratoren her.

  • B ball Uno

Fun factory anal plug

B ball Uno anal plug er det seneste skud på Fun Factory stammen. Med sin unikke konstruktion vil du aldrig have et andet anal plug igen. B ball Uno har såkaldt Geisha effekt, hvilket vil sige at der er en dynamisk kugle i pluggen som flytter sig efter dine bevægelser, hvilket garanterer dig en vild, dejlig og sjov orgasme. Måler 7,3 cm i længden og har en diameter på mellem 1,8 og 3,2 cm.

Du kan læse mere om Fun Factory B ball Uno anal plug her.

  • Duke

fun factory prostatavibrator

Til manden der har alt! Fun Factory Duke er den ultimative prostatavibrator til mænd. Du har ikke oplevet orgasme før du har prøvet the Duke. Designet efter den mandlige anatomi får brugeren total stimulering af prostata og mellemkødet.

Du kan læse mere om Fun Factory Duke prostatavibrator her.

  • Patchy Paul

Fun factory g-punkts vibrator

Her kommer en gammel kending i en ny of forbedret udgave! Patchy Paul genopladelig Dildovibrator m. riller fra Fun Factory. Så bliver det ikke bedre. Er du på udkig efter g-punkts orgasme, så skal du prøve Patchy Paul. Et effektivt er frem for alt dybt stimulerende sexlegetøj med fokus på nydelse og intensitet. Du går ikke fejl af denne dildovibrator.

Læs mere om Patchy Paul G5 Dildovibrator her.

Meget få reklamationer, stor tilfredshed.

Hos Winkwink oplever vi meget få reklamationer på Fun Factory produkter. De få reklamationer drejer sig som oftest om at få sexlegetøjet i en anden farve. Derfor kan vi varmt anbefale alle Fun Factory produkter. Vi ligger ikke noget op på vores shop, som vi ikke først har fået gennemtestet af vores dygtige sexlegetøjs testere.

Hold øje med vores blog, sociale medier og tilmeld dig vores nyhedsbrev
Modtag 10% rabat på dit næste køb på Winkwink.dk!

Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med dit Fun Factory sexlegetøj. Go have FUN!

 

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar