Gå efteråret billigt i møde med en masse nyheder – til en fantastisk pris

Du kan nok godt mærke det, når du er ude. Sommeren er forbi og efteråret er kommet over os. Det skal du ikke være ked af, for der er så mange spændende ting, du kan lave indenfor 😉 Vi vil rigtig gerne give dig et efterår, der ikke kun er lækkert og sexet, men også billigt, da sommeren for mange måske har været en dyr fornøjelse. Vi har fået en masse spændende nyheder fra flere af vores favorit mærker og hele ugen kører vi 10% på hele vores sortiment, så der er ingen undskyldning for at kede dig på en regnvejrsdag.

Efterårets nyheder

Vi har på det seneste fået en masse spændende nyheder, som vi er sikre på at du også vil synes om. En af vores favoritter er det nyeste skud på stammen We-vibe 4 plus. Du kender måske en smule til we-vibe og deres ret unikke måde at lave legetøj til par på, som kan bruges under samleje. Vi har siden 3’eren også set fjernebetjeningen, der gør det muligt for din partner at styre we-viben, men det nyeste skud på stammen er helt unikt. Den kan nemlig styres via telefonen. Det betyder at din partner faktisk kan sidde et helt andet sted, for den sags skyld i et helt andet land og styre vibratorens vibrationsniveauer og mønstre. Dette er perfekt til par, der er fra hinanden ofte og som gerne vil “varme op” inden de ses. Vi er helt vilde med ideen hos winkwink, da den sætter en helt ny dimension til langdistanceforhold. Lige nu kan du få we-vibe 4 plus til kun 899,- en virkelig god intropris, da den normalt koster 1199,- Med vibratoren, der jo selvfølgelig som alle de andre produkter fra we-vibe kan bruges af par under samleje, får du også en fjernbetjening, oplader og adgang til appen we connect, der gør det muligt at styre den vandtætte silikonevibrator.

wevibe4introUdover we-vibe 4 plus har vi også fået en ny version af den meget populære we-vibe 2, den hedder we-vibe 2 plus og er genopladelig og har også fået en fjernbetjening.

Fifty shades of Grey nyheder

Vi har siden annonceringen af den nye fifty shades of grey film, ventet i spænding på mere nyt fra filmen og da den første trailer kom i sensommeren, var vi meget begejstrede. Vi er nok ikke de eneste, der er fan af de saftige bøger om Mr. Grey og Anastasia, og derfor glæder vi os som små børn til valentinsdag 2015, hvor den første film i rækken har premiere. Som opvarmning, har vi fået seks nyheder fra fifty shades of Grey legetøjs-serien, der er godkendt af forfatteren E.L. James, og som giver dig en lille forsmag på, hvad du måske kommer til at se i Februar 15. Du finder alt fra en penisring, til vibratorer og en vibrerende anal plug i  de nyeste skud på stammen fra mærket og det kan være at det kan forkorte ventetiden på den frække filme en smule. Vi er i hvert fald allerede fans.

fiftyshadesnyhedsbrevDet hele til en god pris…

Som nævnt i starten vil du i denne uge få 10% på alle produkter, som vi ikke allerede har sat ned. Det vil sige at du spare MINDST 10% på alle produkter du køber på shoppen – men kun til søndag! God shopping og godt efterår!!

10procentpåalt

 

 

You Might Also Like

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar