Lingeri Parforhold Romantik

Gør din partner våd med wetlook

Frækt lingeri i et vådt look

Når det kommer til frækt lingeri, er udvalget nærmest uendeligt og kun fantasien sætter efterhånden grænser for, hvad man kan iføre sig. Hvad end din partner eller dig selv er til, så kan du næsten være sikker på at finde noget, der matcher i lingeri-junglen.

I dette Wetlook giver en hel anden oplevelse end almindeligt lingeri. Wetlook er kendetegnet ved at have et glinsende, næste vådt look – deraf navnet. Wetlook materiale minder og ligner en lille smule latex, og kan derfor tilføre et sofistikeret domina-udtryk til din udstråling, og lede din partners tanker hen på fræk og pirrende S/M-leg.
Denne form for lingeri giver en helt anden oplevelse end almindeligt lingeri

Hvis du vil give din partner eller dig selv en overraskelse, så hop i et lækkert wetlook outfit. Stoffet vil føles lækkert på din krop og ligeså få dig til at føle dig fræk, feminin og forførende.

Latexens lillebror: Wetlook

Wetlook kan på en måde godt kaldes latexens lillebror. Stoffet minder utrolig meget om latex, og har den samme frække og dominerende udstråling. Den eneste forskel er faktisk kun materialet. Wetlook er oftest en blanding af polyester og elastan, for at stoffet lægger sig om din krop, men stadig giver dig muligheden for at bevæge dig med en fræk selvtillid. Nogle kan måske synes, at latex føles eller syne lidt for voldsomt. Latex kan også virke lidt for hårdt med sit rå look, og nogle vil tro, at det kun er for de par, der dyrker hardcore BDSM. Det er det bestemt ikke! Men wetlook er et godt udgangspunkt at starte fra, hvis man er lidt skræmt ved tanken om latex til at starte med.

Udvalget er kæmpe stort, og du kan finde alt fra forførende catsuits til frække bh-sæt og kjoler, der giver et pirrende smugkig til godterne. Tænd op for din partners vådeste fantasier med et lækkert wetlook-outfit, der udstråler selvsikkerhed, vilje og oser af sex.

 

Opsummering
recipe image
Navn
Våd partner = Wetlook tøj
Forfatter
Publiceret
Tid
Gennemsnitlig bedømmelse
4.51star1star1star1star1star Based on 11 Review(s)

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar