Guide til bedre ferie sex

feriesex

Vi elsker sommeren på winkwink.dk, og selvom vejret ikke har været helt så sommerligt som det kunne være, er der heldigvis en masse andre ting du kan gøre – Fx rejse ud i verden sammen med en partner, eller finde dig en hed sommerflirt, som kun kan gøre din ferie endnu mere hed – Hvem ved?

Her kommer en lille guide, som kan gøre din ferie endnu frækkere:

Bagagen

Hvad pakker du når du tager af sted? Bikini, penge, pas, prævention, solcreme? Det afhænger rigtig meget af, hvor du skal hen, hvad du pakker, men tager du en vibrator, masturbator eller andet med, så anbefaler vi bestemt at du pakker din i din check-in bagage – altså ikke i håndbagagen, da du her kan undgå pinlige situationer, såsom en vibrerende taske i sikkerhedskontrollen. Husk også at hvis du pakker en glidecreme, må den ikke være mere end 100-200 ml (alt efter hvem du rejser med) og skal pakkes i en seperat pose i din håndbagage. Er du i tvivl, så pak det i din check-in bagage. Har du kun håndbagage med, så køb en mini vibrator, som ligner en læbestift eller noget andet og tag evt batterierne ud, før du går igennem sikkerhedskontrollen, så den ikke pludselig starter. Og sørg også for prævention, så du slipper for at skulle finde ud af hvad ‘kondomer’ hedder på spansk. Et par frække lingeri sæt er også et must i bagagen, hvis du har plads (og det har du som regel, da det ikke fylder alverden).

Hotellet

Der er bare noget med hoteller. Om det er de nye lagener, den store seng eller roomservice der gør det er ikke til at vide, men et hotel kan få det frækkeste frem i de fleste. Har du pakket godt er et hotel derfor også et godt sted at flashe dit frække lingeri for din partner eller afprøve nyt legetøj, da stemningen oftest er seksuel. Stik lige en finger i jorden med din partner inden du tager det helt nye med, så I er sikre på at I begge føler jer parat til det. Har du ikke en partner, men en lille ferieflirt er hoteller også helt perfekte – I er anonyme og kan udfolde jeres fantasier sammen – for det meste fordi I begge ved at det handler om en hed nat eller uge sammen, så hvorfor ikke få det bedste ud af den? Husk dog altid kondomer, men dem har du jo allerede pakket, ikke?

Offentligheden

Ja tanken om en fræk strandtur er pirrende og kan også ofte blive til virkelighed med en fræk bartender eller din partner. Men vær lige obs, i nogle lande er det faktisk meget strafbart at have sex offentligt, så tjek eventuelt lige op på reglerne inden du begiver dig ud i hede strand eventyr. Og respekter at der både kan være folk med andre religioner, børn eller andre mennesker, der måske ikke er ligeså begejstret som jer, omkring jer – Ja vatikanet er i hvert fald nok ikke det bedste sted. Hvis I finder et dejligt sted, er en flot strand i mørket et rigtig fint sted, der kan være meget pirrende ved at I er der sammen og måske også kan blive opdaget og det kan give forrygende ferie sex.

Hjemme

Ja feriesex er ikke kun for dig der er ude og rejse, du kan også sagtens nyde en hed omgang derhjemme. Især når vejret ikke er til udendørs udfoldelse, så kan I jo passende varme hinanden under dynerne? Nu har I endelig fri fra hverdagen, så brug tiden på at nyde hinanden og find lidenskaben frem. Køb for eksempel en af vores frække nyheder eller find noget godt i vores sommer sale, vi er sikker på at der nok skal være noget nyt og frækt som kan give jer den bedste ferie, uanset hvor I holder den.

Se hele vores summer sale og spar op til 70% på en masse favorit produkter

You Might Also Like

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar