Hed start efter ferien?

Du har, ligesom os, nok nydt ferien en masse, vi har været i gang med at omstrukturere flere ting på siden og været i gang med at optimere vores shop, så den bliver endnu bedre at bruge for dig og os. Vi har også i løbet af ferien fået en masse nye produkter, som vi har glædet os til at vise dig. Heriblandt har vi fået en masse nye produkter fra FLESHLIGHT, heriblandt fx. Fleshlube hot og Fleshlube ice, der er to nye glidecremer fra det populærer mærke. Disse er som navnene antyder varmende og afkølende og er noget af det flere af vores kunder har efterspurgt. Da vi har fået så mange spændende produkter fra FLESHLIGHT kører vi i hele August 20% på alt fra mærket, så måske er det tid til at få skiftet til en nyere model eller til at prøve det mest populære sexlegetøj til mænd i hele verden?

fleshlightaugust

 

Der kommer i den næste tid til at ske rigtig meget på winkwink.dk. Udover de nye produkter, der kommer løbende og de mange små forbedringer som siden har, vil vi også få nye mærker i hele sensommeren og efteråret, som vi glæder os til at præsentere for jer. Ja vi kan næsten ikke vente.

Fifty Shades filmen kommer i Februar!

Store nyheder er der også at hente – men du skal dog væbne dig lidt med tålmodighed. Den længe ventede Fifty Shades of Grey film kommer nemlig til at have premiere til valentinsdag den 14. Februar 2015. Det er ikke længe siden at den første rigtige trailer blev lanceret og vi kan godt fortælle jer at vi glæder os til at se filmen. Du kan se den teasende trailer herunder

Fifty Shades of Grey Trailer

Spændende? Du kan tro vi glæder os – hold øje her på bloggen, vi vil følge alle nyheder omkring filmen og alt omkring filmen her, så du ikke føler dig snydt. Følg også med på siden når vi nærmer os Februar, da vi vil have mange spændende tiltag og konkurrencer når vi når dertil. Lige nu kan vi dog ikke andet end at nyde det sidste af sommeren og glæde os.

Er du klar efter en lang ferie? Vi er ved at være oppe og køre på fuldt tryk igen og vi har derfor også et helt unikt tilbud som måske kan hjælpe dig lidt bedre i gang. Du kan lige nu få vores bestseller Fun Factory Stubby til 20% af prisen + en glidecreme fa Fun Factory til en værdi af 89 kroner oveni. Lyder det godt? Så skynd dig, for tilbuddet gælder KUN til onsdag klokken 23:59.

stubbyslideVelkommen tilbage!

 

 

You Might Also Like

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar