Tips & tricks

Hvordan holder jeg længere i sengen? – 6 tips så du holder længere i sengen (OPDATERET)

Denne er primært til mændende som ønsker at holde længere i sengen, men hvis du er kvinde er du selvfølgelig også velkommen til at læse med så du kan give kæresten et hint eller to 😉

Mange mænd har svært ved at holde meget mere end 10-15 minutter fordi de ikke har øvet sig mere i at holde tilbage så i kan nyde hinanden længere – Derudover vil manden også ofte opleve en større og kraftigere orgasme når det holder længere. Med træning vil i snildt holde over 30 minutter og hvem siger nej til 15-20 minutters ekstra sex?

Flere sexstillinger hjælper

Det kan være en rigtig god ide at varier mellem sexstillingerne. Gerne mere end 3-4 stillinger af et par minutter og prøv at undgå for mange ud/ind bevægelser og flere frem og tilbage da det også ofte stimulere hende bedre og samtidig vil han ofte holde længere med flere af disse bevægelser. Generelt begår mange mænd den fejl da kvinder ikke bliver ligeså stimuleret af ind/ud bevægelsen som frem og tilbage. Husk det mand!

sex-stillinger

Begræns brugen af Doggystyle

Doggystyle er en fræk stilling for mænd og kvinder, men det også den de fleste mænd kommer hurtigst ved så pas på med brug denne for meget. Fokuser i stedet mere på stillinger som hun også tænder på. Fx hvor hun er ovenpå eller andre stillinger hvor hun bliver stimuleret de rigtige steder.

doggystyle-winkwink

Penisring kan hjælpe

En penisring kan også være en god måde at holde lidt længere. Derudover kan det give penis en kraftigere erektion så hun også vil føle lidt ekstra. Hvis det er første gang du prøver en penisring kan du prøve dig frem med en penisring som denne fra Dorcel til kun 69 DKK og den har endda vibration til klitoris så hun også bliver stimuleret. Læs mere om Dorcel – Power Clit vibrerende penisring m. klitorisstimulering

dorcel-power-clit-penisring

Knibeøvelser for mænd hjælper

Det er ikke kun kvinder der skal lave knibeøvelser. Der er flere gode grunde til at mænd også bør lave knibeøvelser. Man vil oplevere kraftigere potens, du har mere kontrol og kan holde længere samt undgå ukontrolleret vandladning. Så det er bare med at komme i gang når du køre bil, står i supermarkedet eller er på kontoret.

knibe-oevelser-man

5 minutters pause til Oralsex!

Stop op og kys hende overalt på kroppen og stimulere hendes klitoris ved at give hende oralsex. 5 minutter senere kan i fortsætte og hun er mere tændt end før og du kan holde lidt længere med den pause. Win-Win!

oral-sex

Kondomer med bedøvende effekt eller Delay spray så du kan holde længere

Kondomer med bedøvende effekt kan også være en rigtig god ide. Du vil mærke lidt mindre på penis og derved holde lidt længere. Det kræver lidt mindre arbejde og kan. Du kan finde dem her Durex Performa kondomer 10 stk

Hvis du ikke vil bruge kondom kan en bedøvende spray fra fx Dark Horse også være en mulighed. Læs mere om Dark Horse Delay spray her

Held og lykke i soveværelset!

durex-performadark-horse-delay-spray

Har du brug for yderligere råd? Så kan du med disse info få hende til at få orgasme hurtigere, det minimere den tid du skal holde. Og så plejer hun at sætte pris på en orgamse 😉

Vi elsker alle orgasmer men hvad ved du egentlig om hendes orgasme? Herunder finder du 10 gode facts!

Den gennemsnitlige orgasme er 20 sekunder

En gennemsnitlig orgasme er 2o sekunder men kan variere med alt fra 4 sekunder til 44 sekunder.

klitoris

At stønne gør det mere intens

At stønne under sex hjælper med at få orgasme samt gøre den mere kraftig da det skaber mere intensitet.

Hun er mere åben efter

Når hun oplever klimaks som udløser oxytocin – en beroligende, følsom-neurokemisk – frigives i hendes hjerne. Det gør at hun efterfølgende vil føle sig tryg og mere åben overfor dig.

Nogle positioner er bedre end andre

Selvfølgelig er alle forskellige, men i følge eksperter er Cowgirl den stilling som giver største sandsynlighed for orgasme under sex.

Klitoris har omkring 8.000 nerver

Næsten 80% af kvinderne har brug for direkte klitorisstimulering for at nå klimaks, så så husk nu at fokusere på klitoris for det er altså den bedste vej til stimulering or orgasmer.

sexfaktq

Glem nu ikke forspil!

Jo mere forspil, jo bedre. Forspil øger blodgennemstrømningen, hvilket gør din krop meget mere følsom. Det tager cirka 10-20 minutter stimulering for den gennemsnitlige kvinde at opnå hendes maksimale stimulering af klitoris så du skal væbne dig med tålmodighed 😉

Det er den bedste måde at dyrke sport

Er du typen som hader sport men elsker sex? Ja så er sex måske din sport? Det er i hvert fald en af de sundeste måder at få brændt kalorier på og pulsen op.

sex

Få hende til at slappe af – Det er et must

Det er vigtigt at hun slapper af og føler sig tilpas. Hvis ikke kan du prøve i flere timer uden held. Så giv jer tid og spis en god middag og hyg jer.

Orgasmer bliver bedre med alderen

Så husk det bliver kun bedre jo flere gange du får orgasmer igennem livet

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar