Hvordan introducere man rollespil?

kostume-baci-sygeplejeske.jpg


1) Hvad er din Fantasy?
kostume-baci-sekrataier

Hvis du allerede ved hvad din fantasi er, kan du springe videre, men hvis det er nyt for dig skal du først finde ud af hvad din fantasi er. Her er et par forslag hvis du har brug for lidt inspiration. Det kan være du synes at det kunne være sjovt med sekratæren og chefen, den frække student, politibetjenten, tjeneren eller måske noget helt andet? Husk at det kun er dig der sætter grænser for din fantasi så hvis du har din helt egen fantasi så er det da bare at komme i gang med den – Hvad stopper dig ?

2) Hvordan siger man det lige til sin partner?

Alle gode rollespil starter med at man deler sin fantasi, men det er lettere sagt end gjort. Der er flere måder at gøre det på, men hvis du skal gøre det lidt mere diskret kan du fx sige noget lignende “Jeg havde virkelig en fræk drøm om dig i nat. Du var en professor, og jeg var din elev…” Ved at inkludere din partner fra gør du det klart, at du godt kunne tænke dette og måske din partner hopper med på den og samtidig kan dele sin fantasi – Så er ligesom i gang med at snakke om jeres fantasier.

kostume-baci-stewadesse.jpgAlternativ kan være at bringe det op efter sex, hvor i kan snakke om at næste gang skal det være vi skal gøre noget andet og så snakke om hvad i godt kunne tænke jer af nye ting i soveværelset – eller uden for soveværleset.

Så prøv at få det sagt på en god og evt. diskret måde så det ikke lyder ”mærkeligt” hvis i normalt ikke snakker om den slags.

3) Husk at have nogle grænser

Det kan være en god ide at have nogle grænser. Det afhænger selvfølgelig helt af hvilken type rollespil i udøver, men hvis det fx er chefen og sekræteren og hun måske synes at hun bliver domineret lidt for meget er det en god ide at have et ord eller lyd hvis det er for meget. På den måde ved i også hvis det bliver for meget og ikke skal være bange for om din partner synes det er for meget eller ej.

4) Sæt stemningen – Gør det ordenligt

Hvis jeres rollespil skal blive en god oplevelse er det vigtigt at gøre det på den rigtige måde så det er vigtigt at i køber et rigtig politikostume, paryk og hvad der nu er nok til at sætte kostume-baci-sygeplejeske.jpgstemningen. Husk altid et sexet præg så du som mand gør noget ud af dig selv eller som kvinde har høj hæle på eller andre små detaljer som vi gøre lidt ekstra.

Dog er det mindst ligeså vigtigt at i kan leve jer ind i de fantasier i har. Der vil næsten altid være en som dominere den anden på den ene eller anden måde.

5) Glem ikke at have det sjovt

Husk at det hele er for sjovt og det handler om at have det sjovt. Det kan føles som en del forbedredelse og arbejde men målet er jo større intimitet og bedre sex så husk at nyd det når i går i gang og giv jer god tid. Det er lidt en skam hvis det hele er over på 30 minutter. Man kan jo nemt få det til at være over 1-2 timer hvor i fx kombinere med massage, bondage leg osv.

Hvis du kunne tænke dig et kostume ligesom dem du ser i artiklen kan du se mere under frække kostumer.

You Might Also Like

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar