Hvornår kan man introducere sexlegetøj for sin partner?

womanizer-mille

Synes du at jerer sexliv er gået lidt i stå og kunne du tænke dig at prøve sexlegetøj, men ved ikke hvordan du skal spørge din partner?

Hvis du går med lidt overvejelser om at prøve sexlegetøj, men er usikker på om din partner er med på den kan det være lidt svært for du vil jo helst undgå at det bliver forstået som ”vores sexliv er kedeligt – jeg vil prøve noget nyt”.

Derfor er det vigtigt at du lige tænker dig om inden du “kaster bolden op”. Herunder finder du to gode måder at gøre det på:

Overrask med gave

Det kan være en god ide at købe det som en fræk gave til din partner. Når det er en gave og du ikke er 100% sikker på, hvad din partner kan lide kan det være en god ide at vælge et lidt mere uskyldigt produkt som i kan bruge sammen. Her kan du fx overveje at købe nogle håndjern, blindfold, par vibrator eller penis ring. Du går ikke helt galt med disse da det er ret uskyldigt og ofte en stor succes

Snak om det

Vi har alle forskellige forhold. Nogle af os snakker meget frit om hvad vi kan lide mens andre er lidt mere tilbageholdende. Hvis i er ret åbne i forhold til sex og hvad i kan lide kan du jo egentlig også ret nemt få det slynget ind i en sætning ”fuck det var dejligt sidst – jeg tænkte forresten på om du har lyst at prøve med lidt håndjern og blindfold en dag? Jeg tænkte det kunne være lidt sjovt og så det på den her shop den anden dag”

Sådan introducerede vores sexlegetøj tester Mille for sin partner

“Jeg kan ikke huske præcist hvordan og hvornår jeg introducerede sexlegetøj i mit parforhold.
Jeg kan huske at det var mig der bragte emnet op. Vi havde været sammen i omkring et halvt år.

Jeg har jo altid haft stor interesse for sexlegetøj og hele den verden. Jeg så et opslag om at der ville komme sexmesse til Danmark igen året efter. Så jeg spurgte om vi ikke skulle tage til den messe når den kom. Det ville han ikke helt til at starte med, og spurgte til hvorfor jeg så gerne ville.

Jeg begyndte at snakke om min interesse for det hele og så kom snakken sådan lidt i gang omkring hver vores kendskab til sexlegetøj. Vi snakkede om vores lyster og holdninger til de forskellige ting.

I forhold til hvordan vi fik introduceret sexlejetøj i vores hjem, skete fordi jeg blev inviteret med til et dildo party med nogle veninder. Jeg fandt en super lækker dildo og ringede til ham og fortalte om det, den ville han gerne købe til mig i gave. Så det var det første vi fælles blev enige om at købe.

Grunden til at jeg har introduceret sexlejetøj i vores forhold er fordi jeg synes at det er super vigtigt at have i et forhold. Ikke fordi vi ikke har nok i hinanden. Men er man fælles omkring sexlejetøj, valget af det, brugen af det. Så synes jeg at man lære hinanden super godt at kende.

Jeg synes selv at jeg kommer tættere på min partner. Vi finder hinanden på en anden måde, oplever nye ting sammen og søger nye veje og nye grænser sammen. Jeg oplever selv at det styrker vores intime bånd til hinanden.

Så jeg anbefaler altid par at få sexlejetøj ind i deres parforhold. At finde det der passer til dem og styrker dem som par.”

Af Mille, Sexlegetøj tester hos winkwink.dk

You Might Also Like

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar