Parforhold Tips & tricks

Hvordan introducerer man sexlegetøj eller rollespil for sin partner?

Synes du at jerer sexliv er gået lidt i stå og kunne du tænke dig at prøve sexlegetøj, men ved ikke hvordan du skal spørge din partner?

Hvis du går med lidt overvejelser om at prøve sexlegetøj, men er usikker på om din partner er med på den kan det være lidt svært for du vil jo helst undgå at det bliver forstået som ”vores sexliv er kedeligt – jeg vil prøve noget nyt”.

Derfor er det vigtigt at du lige tænker dig om inden du “kaster bolden op”. Herunder finder du to gode måder at gøre det på:

Overrask med gave

Det kan være en god ide at købe det som en fræk gave til din partner. Når det er en gave og du ikke er 100% sikker på, hvad din partner kan lide kan det være en god ide at vælge et lidt mere uskyldigt produkt som i kan bruge sammen. Her kan du fx overveje at købe nogle håndjern, blindfold, par vibrator eller penis ring. Du går ikke helt galt med disse da det er ret uskyldigt og ofte en stor succes

Snak om det

Vi har alle forskellige forhold. Nogle af os snakker meget frit om hvad vi kan lide mens andre er lidt mere tilbageholdende. Hvis i er ret åbne i forhold til sex og hvad i kan lide kan du jo egentlig også ret nemt få det slynget ind i en sætning ”fuck det var dejligt sidst – jeg tænkte forresten på om du har lyst at prøve med lidt håndjern og blindfold en dag? Jeg tænkte det kunne være lidt sjovt og så det på den her shop den anden dag”

Sådan introducerede vores sexlegetøj tester Mille for sin partner

“Jeg kan ikke huske præcist hvordan og hvornår jeg introducerede sexlegetøj i mit parforhold.
Jeg kan huske at det var mig der bragte emnet op. Vi havde været sammen i omkring et halvt år.

Jeg har jo altid haft stor interesse for sexlegetøj og hele den verden. Jeg så et opslag om at der ville komme sexmesse til Danmark igen året efter. Så jeg spurgte om vi ikke skulle tage til den messe når den kom. Det ville han ikke helt til at starte med, og spurgte til hvorfor jeg så gerne ville.

Jeg begyndte at snakke om min interesse for det hele og så kom snakken sådan lidt i gang omkring hver vores kendskab til sexlegetøj. Vi snakkede om vores lyster og holdninger til de forskellige ting.

I forhold til hvordan vi fik introduceret sexlejetøj i vores hjem, skete fordi jeg blev inviteret med til et dildo party med nogle veninder. Jeg fandt en super lækker dildo og ringede til ham og fortalte om det, den ville han gerne købe til mig i gave. Så det var det første vi fælles blev enige om at købe.

Grunden til at jeg har introduceret sexlejetøj i vores forhold er fordi jeg synes at det er super vigtigt at have i et forhold. Ikke fordi vi ikke har nok i hinanden. Men er man fælles omkring sexlejetøj, valget af det, brugen af det. Så synes jeg at man lære hinanden super godt at kende.

Jeg synes selv at jeg kommer tættere på min partner. Vi finder hinanden på en anden måde, oplever nye ting sammen og søger nye veje og nye grænser sammen. Jeg oplever selv at det styrker vores intime bånd til hinanden.

Så jeg anbefaler altid par at få sexlejetøj ind i deres parforhold. At finde det der passer til dem og styrker dem som par.”

Af Mille, Sexlegetøj tester hos winkwink.dk

Hvordan introducerer du så rollespil?


1) Hvad er din Fantasy?
kostume-baci-sekrataier

Hvis du allerede ved hvad din fantasi er, kan du springe videre, men hvis det er nyt for dig skal du først finde ud af hvad din fantasi er. Her er et par forslag hvis du har brug for lidt inspiration. Det kan være du synes at det kunne være sjovt med sekratæren og chefen, den frække student, politibetjenten, tjeneren eller måske noget helt andet? Husk at det kun er dig der sætter grænser for din fantasi så hvis du har din helt egen fantasi så er det da bare at komme i gang med den – Hvad stopper dig ?

2) Hvordan siger man det lige til sin partner?

Alle gode rollespil starter med at man deler sin fantasi, men det er lettere sagt end gjort. Der er flere måder at gøre det på, men hvis du skal gøre det lidt mere diskret kan du fx sige noget lignende “Jeg havde virkelig en fræk drøm om dig i nat. Du var en professor, og jeg var din elev…” Ved at inkludere din partner fra gør du det klart, at du godt kunne tænke dette og måske din partner hopper med på den og samtidig kan dele sin fantasi – Så er ligesom i gang med at snakke om jeres fantasier.

kostume-baci-stewadesse.jpgAlternativ kan være at bringe det op efter sex, hvor i kan snakke om at næste gang skal det være vi skal gøre noget andet og så snakke om hvad i godt kunne tænke jer af nye ting i soveværelset – eller uden for soveværleset.

Så prøv at få det sagt på en god og evt. diskret måde så det ikke lyder ”mærkeligt” hvis i normalt ikke snakker om den slags.

3) Husk at have nogle grænser

Det kan være en god ide at have nogle grænser. Det afhænger selvfølgelig helt af hvilken type rollespil i udøver, men hvis det fx er chefen og sekræteren og hun måske synes at hun bliver domineret lidt for meget er det en god ide at have et ord eller lyd hvis det er for meget. På den måde ved i også hvis det bliver for meget og ikke skal være bange for om din partner synes det er for meget eller ej.

4) Sæt stemningen – Gør det ordenligt

Hvis jeres rollespil skal blive en god oplevelse er det vigtigt at gøre det på den rigtige måde så det er vigtigt at i køber et rigtig politikostume, paryk og hvad der nu er nok til at sætte kostume-baci-sygeplejeske.jpgstemningen. Husk altid et sexet præg så du som mand gør noget ud af dig selv eller som kvinde har høj hæle på eller andre små detaljer som vi gøre lidt ekstra.

Dog er det mindst ligeså vigtigt at i kan leve jer ind i de fantasier i har. Der vil næsten altid være en som dominere den anden på den ene eller anden måde.

5) Glem ikke at have det sjovt

Husk at det hele er for sjovt og det handler om at have det sjovt. Det kan føles som en del forbedredelse og arbejde men målet er jo større intimitet og bedre sex så husk at nyd det når i går i gang og giv jer god tid. Det er lidt en skam hvis det hele er over på 30 minutter. Man kan jo nemt få det til at være over 1-2 timer hvor i fx kombinere med massage, bondage leg osv.

Hvis du kunne tænke dig et kostume ligesom dem du ser i artiklen kan du se mere under frække kostumer.

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar