Parforhold Romantik

Klar på en romantisk weekend?

romance

Hvad skal ud lave i weekenden? Har du brug for en romantisk dag med frisk luft og solskin? Så læs med her.

Vejrudsigten for Danmark siger solskin og omkring de 10 grader i weekenden. En perfekt mulighed for at komme hinanden ved med en romantisk weekend i det fri. Her er vores bud på en romantisk dag i den fri natur og under lagnerne.

Efter et langt, gråt og småkedeligt vinterhalvår viser den kommende påsketid sig fra sin bedste side, med lunere temperaturer og solskin. For kærlighedens folk giver dette en oplagt mulighed for en hyggelig og romantisk dag i det spirende forår. Her har du vores forslag til en hyggelig og romantisk weekend.

Her er vores weekend plan til dig:

Romantisk morgenmad på sengen

Du står op klokken 8 og prøver ikke at vægge din kæreste/partner, dagen før har du selvfølgelig købt ind til en romantisk morgenmad, der ikke kræver den store forberedelse. Væk din partner med morgenmad på sengen. Det behøver ikke være et større kulinarisk mesterværk, lidt har også ret. Servér eksempelvis noget frisk frugt, en lille croissant, noget kaffe og et afkølet glas juice.

For ekstra effekt serverer du morgenmaden uden tøj på.

Når I har gjort jer mætte i morgenmad og evt. hinanden anbefaler vi et hyggeligt fælles bad, såfremt det er muligt. Desværre er det ikke en folkeret endnu at have 2-personers brusere, men lad det ikke stoppe jer for at komme hinanden ved i forbindelse med jeres morgenritualer.

Hen af formiddagen anbefaler vi en lang gåtur i den smukke danske natur. Er I så heldige at bo tæt ved vandet, så lad gåturen fører jer i den retning, det vigtigste er ikke at have en plan forud men bare gå ud i det fri og mærke duften af forår. Find et udsigtspunkt og sæt jer ned sammen i stilhed og nyd øjeblikket.

Romantiske weekend og inspirerende film

Når I har fået nok af naturen kan i vende tilbage til en let frokost på en café eller hjemme hos jer selv. Er I særligt kreative kan i medbringe en picnic kurv på jeres gå tur i det grønne. Vi foreslår en let og lækker salat med flutes, til dessert er jordbær og en champagne jo aldrig i vejen, til trods for de tilhørende klicheer.

Hen af eftermiddagen kan I fortrække til et hyggeligt sted kun for jer to. Dette kunne være soveværelset, stuen, sofaen, hvor end i nu har lyst. Sæt jer ned slap af og nyd hinanden. Er I til film kan vi anbefale filmen Evigt solskin i et pletfrit sind, som både er underholdende, tragisk og dybt romantisk. Er I til de frække film kan vi anbefale Top Ten of Better Sex Line.

Afslappet aften i kærlighedens tegn

romantisk weekend

Som jeres romantisk weekend og dagen som helhed skrider frem skal i naturligvis huske, at få lidt at spise. Vær afslappede omkring det, bestil eventuelt lidt lækker sushi udefra og hjælp hinanden med at spise det – alting behøver ikke altid være palæo og glutenfri. I dag skal det bare være nemt, lækkert og hyggeligt at spise sammen.

Skyggerne bliver længere skal der tændes stearinlys over alt i jeres bolig, også gerne duftlys men pas på de ikke bliver for dominerende, klæd hinanden af og giv en god massage. Lad endelig massagen udvikle sig til en intim massage. Vi anbefaler vores Fifty Shades of Grey massage me, som både fungerer som et velduftende duftlys og som massageolie.

Når I er klar til at gøre det hele mere frækt, anbefaler vi We-Vibe par vibratoren, som vil give jer en intens oplevelse under lagnerne. Kæl for hinanden mærk de fælles vibrationer og opnå en hed og intens orgasme sammen.

Gå til ro, lig i ske og fald i søvn til hinandens åndedræt og dufte. Så bliver det ikke mere trygt og romantisk.

… Husk at børste tænder og tak for en dejlig dag.

God weekend!

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar