Andet

Kunstige vaginaer – næsten bedre end den ægte vare

fleshlight forskellige typer: numse, røv, mund, fisse

Du kender det godt. Pludselig opstår der er enorm trang til sex ud af det blå. Du er træt af at bruge din højre hånd, og kæresten er ikke hjemme. Du har brug for sex. Og du har brug for det nu!
Heldigvis er der en løsning på problemet. Nemlig kunstige fisser.

Du bestemmer hvor, hvornår og hvor ofte

Kunstige fisser, kunstige vaginaer, onani produkt, masturbator eller sex simulator – kært barn har mange navne. Kunstige fisser fås i alle former, størrelser, farver og med alle mulige slags tilbehør. De fås som engangsmasturbatorer eller som onani produkter, der kan holde hele livet igennem. Uanset hvad, så findes der helt sikkert en, der matcher både dit behov, din lyst og dine præferencer. Udbuddet er kæmpe stort, og du kan få alt fra en lille og håndterlig pockey pussy, som du kan gemme i tasken og tage på toilettet i offentligheden, eller du kan investere lidt flere penge i de helt store og virkelighedstro masturbatorer, som Fuck Me Silly-dukkerne. Fordelen ved kunstige fisser er, at det er dig, der bestemmer. Du kontrollerer hvor og hvornår, hvordan og hvor ofte. Med en kunstig fisse får du ingen dårlige undskyldninger om hovedpine og menstruationssmerter. Her er det dig, der bestemmer, og du kan være helt sikker på, at din kunstige fisse er klar til at tage imod dig – hver gang.

Støbt efter rigtige vaginaer

Mange kunstige fisser er støbt efter rigtige kvinder – enten pornoskuespillerinder, som de populære Fleshlight, eller efter andre kvinder. Du får et realistisk udseende med naturtro kønslæber og afskygningen af en klitoris. Indvendigt finder du et sleeve, der kan fås i alle mulige forskellige teksturer. Alt fra nopper, riller, twists og mønstre, der alle er lavet for at stimulere din penis til den ultimative orgasme.

Gør hende våd på kommando

Sex og onani er bedst med smørelse, og gerne masser af det. En kunstig fisse har ikke brug for et langt og kedeligt forspil eller kys og søde ord, før hun er klar. Hun er klar, når du siger, hun er klar. Brug en god glidecreme til at smøre både dig selv og din kunstige fisse ind, så følelsen bliver endnu mere realistisk og dermed også endnu bedre. Har du investeret i et lidt større eller dyrere onaniprodukt, kræver det god pleje og rengøring af produktet – så holder det længere. Dette behøver hverken at være dyrt eller tidskrævende. Investér i en rengøringsspray og noget “renewing powder”, og find glæde i din kunstige fisse i mange, mange år endnu.

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar