Tips & tricks

Kvikguide – Kvinde, få dit livs bedste orgasme i aften!

7 hurtige tips du kan bruge HVER dag.

Nye positioner – nye orgasmiske højderKvivkguide1

Er du en slave af liggen på ryggen i sengen og bare gøre som du plejer? Prøv noget nyt og få nye orgasmer! Det kan være alt fra at ligge i modtagerpositionen til en doggystyle og gnubbe din klitoris til at ”ride” sofapuden (det er super meget frækkere end det lyder – du vil blive overrasket ?)

 

kvivkguide2Hold orgasmen inde

 

Kvinder og mænd er overraskende ens når det kommer til orgasmer og således også når det kommer til punktet ”hold dig tilbage”. Kvinder som mænd kan nemlig når eksplosive højder når der trædes på bremsen lige inden klimaks. Gentag 3-4 gange indtil du er ved at sprænges og lad dig så overvælde af den sensationelle følelse det er at nå klimaks af denne højde.

Knibeøvelserduosort

Knibeøvelser er din orgasmes bedste ven. Jo mere du træner, jo kraftigere kommer du. Knibeøvelser giver ikke bare bonus hos dig selv, men er også garanti for bonus i buksen hos din partner, specielt hvis vedkommende er af hankøn. Min erfaring er i hvert fald, at jo hårdere du klemmer jo vildere en oplevelse kan du give din partner.

Her ville det være en skam, ikke at nævne bækkenbundskugler, bækkenbundskugler er for din bækkenbund, hvad håndvægte er for dine biceps. Der findes forskellige størrelser, vægte og mængder. I den absolutte elite af bækkenbundskugler befinder Smartballs Uno og Smartballs Duo sig. Forskellen på de to er ret simpel, Uno er til begyndere og Duo er til de lidt mere øvede – er du interesseret i en mere uddybende forklaring på hvordan og hvorledes det er med bækkenbundskugler, kan du læse vores udførlige guide til bækkenbundskugler.

 

Basis masturbation

Orgasme: Back to Basics

Hvis du er en nybegynder i orgasmefaget, kan det være nyttigt at få de basale ting på plads først.

Fact: Kvinder tager i gennemsnit 20 minutter om at klimakse

Fact: Den teknik der får de fleste til at klimakse er diagonale bevægelser, altså skråt op og ned.

Hvis dine nedre regioner fungerede som et ur, hvor anus er 12 og din navle er 6 kan du passende stryge fra 1-7 hvis du er højrehåndet eller 11-5 hvis du er venstrehåndet

Ur og væg

 

Nye teknikkerGlidecreme fra Winkwink

  • Brug smørrelse, det kan være naturlig smørrelse fra dig selv, din partner eller det kan være glidecreme – der er ikke nødvendigvis noget der er bedre end andet, så find det der passer til dig.
  • Nye positioner – Nogle kan lide det på maven, andre på siden – kun fantasien, din atletiske formåen og viljestyrken sætter grænser.
  • Hverdagsobjekter er din bedste ven. Bruseren, shampooen, puderne i sofaen (dem er vi stadig helt vilde med).
  • Hold vejret – Dette tip er faktisk unisex, da det også virker for mænd.
  • Stræk dine muskler medens du masturberer, spænd og slip dine muskler, det kan være tæer, fingre eller lægmuskler.
  • Eksperimenter! To fingre, tre fingre, hele klør fem!
  • Behold undertøjet på, prøv eventuelt med flere lag uden på, eller noget der er mere ru. Vores erfaring er, at denimbukser er fremragende vej mod toppen.

 

durexDurex Intense

Durex Intense er din nye bedste ven – Intense er en gele fra det store firma Durex der gør det nemmere for dig at orgasme. Den gør din klitoris mere følsom, det virker lidt som en omvendt bedøvelse. Det er specielt godt til dig der har svært ved at komme. Bag ved det følgende link gemmer sig den fulde produktinformation og DKs bedste pris på Durex Intense Gel.

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar