Kvindernes internationale kampdag bliver aldrig det samme igen

women'sday

Lad mig fortælle jer en historie. Til vores kvindelige læsere opfordre vi jer til at læse med, da der er massere sexet inspiration at hente til jeres parforhold “winkwink” og til vores mandlige læsere er der måske endda en mulighed for at eksperimenterer lidt og rykke nogle grænser.

Nå men til sagen, os mænd husker nok at Marvel filmen Deadpool (vanvittig awesome film) fik præmiere på Valentines day. Nogen af os var så frække, at lokke vores bedre halvdel med i biografen, for at se Ryan Reynolds som Deadpool lave store grimme bad guys til, og jeg citerer, ”Kebab”. Altså en rigtig god actionfilm med en stor mængde drengerøvshumor.

Op til filmen havde nogen kvinder muligvis fået det indtryk, at Deadpool ville være en romantisk heltefilm, såfremt de ikke i forvejen kendte til Marvel universet. Nu spørger du nok, hvordan kan det være?

Det skyldes bl.a. følgende billede som florerede på nettet op til præmieren:

deadpool valentines card

Et sjovt, men om ikke retvisende, billede af filmens indhold. De kvinder som blev lokket i biografen med det billede, sendt til dem af deres kærester, kan muligvis have følt sig lidt snydt. Som mand syntes jeg i hvert fald, at det var hyle morsomt at slæbe min kæreste med på den baggrund. Det syntes hun ikke til at starte med.

Som filmen skred frem, fik seeren et indblik i Wades (Ryan Reynolds) liv før han blev til antihelten Deadpool, I den forbindelse blev man præsenteret for et aktivt kærlighedsliv mellem Wade og den smukke, og ret så frække, Vanessa (Morena Baccarin) og det er her, at vi mænd som har drillet vores koner og kærester med førnævnte lokkemiddel, kan have skudt os selv i foden. KVINDER LYDT MED NU!

Strap-on and get busy

Filmen giver os et indblik i forskellige måder, hvorpå man rent sexuelt kan fejre diverse højtider, mærke- og helligdage. I den forbindelse bliver kvindernes internationale kampdag nævnt. Alt sammen meget fint, men havde jeg kendt konsekvenserne af mit drilleri på netop kvindernes internationale kampdag, som faldt d. 8. marts havde jeg nok set filmen alene eller med en kammerat. De af vores læsere som har set filmen, ved hvad jeg om.

Til kvinderne kan jeg oplyse, at winkwink har et stort udvalg af strap-on i alle former og størrelser, husk for alt i verden en god glidecreme!

Bad Kitty Strap-on sætBad Kitty Strap-on sæt
319,- Hos Winkwink.dk

Bad Kitty Strap-on sætte er til dig der er på udkig efter lidt rollespil under samlejet. Byt roller med denne strap-on G-streng der kommer med 3 forskellige dildotyper. Sættet er nemt at bruge og nemt at vedligeholde.

Et du til et mere rå look kan vi anbefale et strap-on sæt, der minder om det sæt der bruges i Deadpool filmen.

You2Toys Strap-on sætYou2Toys Strap-on sæt med 4 dele
349,- hos Winkwink.dk

You2Toys Strap-on sæt i 4 dele består af en latex G-streng til dig med hang til lidt ekstra. Sættet er nemt at justerer til din pasform, så du er sikker på at det hele sidder korrekt. Med sættet kommer 3 forskellige dildotyper, som du kan bruge alt efter din præference.

Vi er også leveringsdygtige når det kommer til bondage produkter, herunder piske og fetish tøj. Find din indre dominatrix frem og vis hvem der har bukserne på i parforholdet. Ønsker du at gå skridtet videre og inddrage bondage i jeres forhold så anbefaler vi at læse vores bondage guide. Her vil du få gode råd og vejledning til dig som er begynder og dig som er mere øvet.

Hos Winkwink håber vi at I har haft en dejlig kampdag og til vores mandlige læsere, det er rarere end du måske tænker. Til vores stærke Kvinder i samfundet – God fornøjelse til jer og pas på hinanden ”winkwink”.

You Might Also Like

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar