Sexlegetøj kan godt være smukt

lelo lyla 2

LELO sexlegetøj – Verdens smukkeste sexlegetøj

LELO er et svensk sexlegetøjsmærke, kendt for sin høje kvalitet og yderst populære produkter. Firmaet LELO blev grundlagt i 2003 og det der typisk adskiller LELO sexlegetøj fra konkurrerende mærker, er LELOs fokus på design og funktionalitet, der indtænkes i produktudviklingen.

LELO arbejder altså ud fra den betragtning, at sexlegetøj ikke blot skal være lækkert ifht. brug, men også gerne på være lækkert at se på. Dette fokus på design og funktionalitet, skinder klart igennem hos svenske LELO, som siden 2009, har vundet 16 større design og branche priser for æstetikken og kvaliteten er deres produkter. Det er derfor heller ikke nogen overraskelse at LELO beskrives som high-end mærkevare leverandør af sexlegetøj.

Med LELO sexlegetøj får man meget mere end et klassisk sexlegetøj, man får en ekstatisk orgasmisk oplevelse samt et intimprodukt, man godt kan have stående fremme når der kommer gæster. Så flotte er LELOs intimprodukter.

Kvalitets parvibrator i flot design

I Winkwinks sexshop, har vi et stort udvalg af testvindere fra LELO, herunder LELO LYLA 2 trådløs parvibrator.

lelo lyla 2Det fjernstyrede og stilfylde vibratoræg er den perfekte løsning til at tilfredsstille din partner på afstand, om det er i offentligheden, i badet eller i soveværelset (det afgøre kun jeres fantasier). Lelo lyla 2 har 50 forskellige vibrationsniveauer og er vandtæt. Læs mere om Lelo lyla 2 parvibrator.

Design og funktionalitet er gennemgående i alle LELOs produkter. Det er ikke tit at man kan kalde et sexlegetøj decideret smukt, men det er præcis dét indtryk man har når man gennemgår vores LELO sortiment. Her vil man bemærke at alle LELO produkter deler en “attention for detail” og udbredt æstetisk tænkning ifht. designet.

Mange forbinder sexlegetøj med billig plastik og et par batterier, til at skabe en billig vibration. Sådan var sexlegetøj muligvis før det 21. århundrede, men der er sket en massiv udvikling og innovation indenfor intimprodukter, herunder sexlegetøj. Virksomheder som svenske LELO er en af dem som er førende når det kommer til skubbe grænserne for, hvad man kan gøre med sexlegetøj i dag.

Smuk vandtæt dildovibrator – æstetisk skulptur for alle pengene

Et godt eksempel på LELOs innovative tænkning, finder man i LELO Insignia Isla. Isla er LELOs vandtætte dildovibrator, som minder mere om en kunstskulptur end en dildo.

LELO Insignia vandtæt dildovibrator

Isla er en af Winkwinks testvindere og udover at være en fantastisk funktionel G-punkts dildo, er designet også i den grad blevet prioriteret under udviklingen af LELO Insignia Isla. Med 6 forskellige vibrationsmønstre og 8 intensitetsniveauer er Isla vandtæt dildovibrator et luksuriøst sexlegetøj man som bruger ikke behøver at gemme væg under sengen. Ens gæster vil nemlig nemt kunne forveksle Insignia Isla med et kunsthåndværk fra en kunstforretning.

Når man som sexlegetøjs købet har besluttet sig, for at foretage en investeringen i et hvilket som helst intimprodukt fra LELO bliver man sjældent skuffet. Hos Winkwink har vi rekordlave reklamationer på de fleste af vores produkter, men ved vores LELO sortiment har vi stort set ingen, hvilket taler til kvaliteten af produkterne.

Som webshop, dedikeret til kvalitet og funktionelle intimprodukter, kan vi næsten ikke få armene ned over LELO. Produktets fokus på tidløst, smukt og funktionelt design er gennemgribende og kommer også til udtryk i produkternes indpakning. Hos Winkwink er vi i hvertfald ikke i tvivl, om at LELO rykker grænserne for hvad der er muligt inden for design og udformning af sexlegetøj.

Gå på opdagelse i vores sexshop og find en verden af lækre intimprodukter.

 

 

 

 

You Might Also Like

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar