Massere af spændende nyheder hos Winkwink

Det har været en spændende og begivenhedsrig sommer for winkwink.dk og vi har en masse nyheder vi har glædet os til at dele med jer.

Massere af nye produkter på winkwink.dk
Har du været inde og se vores nyheder? Vi har fået en masse nyt sexet lingeri fra de populære mærker Besired og Dreamgirl. Så hvis du mangler noget ekstra lækkert til dit klædeskab er der alt fra minikjoler, hofteholdere, vatterede bh’er og g-strenge.

Til bondage oplevelsen har vi fået nye frække armmachetter fra Fifty Shades of Grey. De blide remme sidder sammen med en kæde, så det er svært at komme fri, men hverken gnaver eller gør ondt. Så om du er en erfaren eller nybegynder i bondage verdenen er de fængslende.

Derudover er der kommet massere nyheder fra vores bestseller mærker som Jimmyjane, Picabong, Baci, Rocks Off, Shots Toys og mange flere.

Winkwink åbner snart I Sverige
Der sker en masse hos winkwink.dk og som i måske har læst er winkwink i fuld gang med at vokse, og udvider snart med en webshop på den anden side af Kattegat ved vores naboer i Sverige.
Vi har arbejdet længe og hårdt på projektet, og vores oversættere er i fuld gang så vi kan være klar til at åbne winkwink.se 1. Oktober/November. 

Copenhagen Pride var en fantastisk oplevelse
Var i til Copenhagen Pride Week? Det var vi! Og det var intet mindre end en fantastisk oplevelse, som vi glæder os til at gentage til næste år. Energien var elektrisk uanset hvilken vej man kiggede og alle bidragede til den festlige stemning.

Til begivenheden havde vi fået lavet nogle fede winkwink t-shirts som vi glæder os til at finde frem til mange flere festlige oplevelser.

Til sidst vil vi gerne sige tusind tak til alle jer som var der til at støtte os og til alle jer der kom for at sige hej – det var super fedt at møde så mange af vores fantastiske kunder!

You Might Also Like

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar