Sexlegetøj

Movember – Mænds helbred er i fokus på nettet

Movember – Mænds helbred er i fokus på nettet

Gennem de seneste 11 år har Movember Foundation indsamlet mere end 3.6 milliarder kroner til fordel for mænds sundhed og igen i år er der fokus på mænds helbred i 2015.

WinkwinkMovember

Movember er efterhånden blevet kendt for rigtig mange danskere og kendetegnes ved at mænd gror sig et ”Mo” som er et australsk slang for overskæg og på den måde støtter op om mænds helbred.

Den erotiske webshop winkwink.dk er en af flere virksomheder som har fokus på Movember i år. Her giver man 15% af salget fra prostata sexlegetøj til mænd til den gode sag og indehaver Kristoffer Hjerrild er stor tilhænger af fortaget.

”Movember er en virkelig god måde at have fokus på mænds helbred på. Det er sjovt og nede på jorden at gro et overskæg for en god sag – Humor er simpelthen opskriften på dette ellers meget serisøte emne og det gør at vi alle kan forholde os til det.” Siger Kristoffer.

 Både ind og udland har fokus på Movember

Det er ikke kun winkwink.dk som har fokus på mænds helbred. I flere brancher og lande ses kampagner med Movember og det er ikke nyt at firmaer gerne vil støtte en god sag – I alt er 21 lande i en del af bevægelsen.

 ”Ligesom mange af vores kunder, vil vi rigtig gerne støtte en god sag, sidste år groede vi overskæg i November, men i år, ville vi gerne gøre lidt ekstra” Siger Kristoffer, der opfordrer folk til at støtte den gode sag.

 Movember støtter mænds helbred

Movember Foundation er en global velgørenhedsorganisation, der arbejder dedikeret for, at mænd lever længere, lykkeligere og sundere. Millioner af mennesker har siden 2003 tilsluttet sig bevægelsen for mænds sundhed, som har indsamlet 3.6 milliarder kroner og finansieret over 1000 forskellige programmer med særligt fokus på prostatakræft, testikelkræft, psykiske problemer og fysisk inaktivitet.

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar