Ny produkter og nye medarbejdere!

Som led i vores vækst har vi endnu engang fået flere produkter som vi ved du helt sikkert vil finde interessant!

De nye produkter

Vi har bla. Fået produkter fra Palm power men også nye produkter fra bla. LELO, Fun Factory og mange andre er på vej så det bliver virkelig fedt. Vi skal jo tage kampen op med vores konkurrenter så vi gøre alt hvad vi kan for at tilbyde dig det bedste og største udvalg af kvalitets sexlegetøj og lingeri. Har du nogle forslag til mærker, eller produkter, som du synes kunne være fede, vil vi rigtig gerne høre dine input, du kan altid sende os en mail med forespørgsler, så prøver vi at imødekomme dem så godt vi kan, vores mål er at få dine ønske inkorporeret på vores side!

Den nye arbejdskraft

Udover de nye produkter er vi en proces med at ansætte nye medarbejdere da vi bla. Mangler en som skal stå for tekstarbejde både på siden og i andre sammenhænge udenfor siden. Hvis du er god til at skrive er du velkommen til at sende os en email på kontakt@winkwink.dk hvor du beskriver en smule om hvad du kan og hvad du vil kunne bidrage med på siden. Arbejdet vil formentlig være deltid og er afhænger ikke af en bestemt geografisk position, da det meste arbejde, vil kunne udføres hjemmefra.

Tilbud på kostumer – Det er jo fastelavn!

Vi har tilbud på en masse frække kostumer til fastelavn. Du kan se mere i vores kategori med frække kostumer her. Fastelavn er ikke kun for børn, så det kunne være at du skulle overveje at forkæle en du holder af som sygeplejeske, stuepige, politimand eller noget helt andet. Vi har det meste og vi elsker rollespil, så måske det også kan pifte hverdagen op hjemme ved dig.

Ja der sker en masse her på winkwink og vi glæder os til at byde flere produkter og måske en ny kollega velkommen!

Annabillede Skrevet af Anna, der til hverdag er produktansvarlig, samt kundeserviceansvarlig hos winkwink

You Might Also Like

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar