Ny uge – nye produkter – nye tilbud

Uge 8

Nu har valentins-tømmermændene lagt sig og den mindre romantiske hverdag kan fortsætte igen. Det betyder dog ikke at du ikke kan finde noget på siden, som måske kan gøre hverdagen lidt mindre grå.

Nye produkter

Denne uge starter faktisk helt fantastisk hos os hos winkwink.dk, da vi har valgt at starte ud med 20% på alle Latex produkter. Flere og flere har fået øjnene op for det skinnende materiale, der kan fascinere selv den mest skeptiske. Du ser også Latex i større stil hos popstjerner, skuespillere og andre ikoner rundt i verden og derfor kunne det være at du skulle overveje at finde noget latex der passer dig. Selve latexen sidder stramt og giver en fantastisk form. Vi er helt vilde med de nye latex produkter, vi har fået på shoppen. Du kunne jo tage et kig på vores latex tøj – Det skader jo ikke.

latexslide

Men der sker også mange andre ting hos winkwink, vi er i fuld gang med at få skaffe og teste nye produkter, som vil komme her på siden meget snart – nogle ting er allerede kommet og det er for eksempel en masse elektro produker. Elektro legetøj er en del af vores fetish afdeling, men vi mener faktisk at rigtig mange mennesker, der i forvejen er stor fan af kraftfulde vibratorer, også kan få stor glæde af nogle af vores elektro produkter. Det er en hel ny oplevelse at lege med strøm, men gør du det kontrolleret og efter anvisningerne, kan det også være en helt fantastisk oplevelse – nærmest elektrisk 😉 Du kan se alle de nye produkter under Fetish sexlegetøj på siden.

Gode tilbud

Nu skal det hele ikke gå op i Latex og elektro sex. I denne uge har vi også fået et helt kuld af den populære We-vibe 3 ind af døren, sammen med en fine og elegante We-vibe salsa, der er en kraftfuld klitorisvibrator i samme gode kvalitet som den kendte we-vibe. De fleste er vilde med we-vibe og den unikke oplevelse, der gør det muligt at benytte vibratoren under samleje og på den måde integrere sexlegetøj med sex og vi samt vores kunder elsker det! Hele ugen kan du få en kombi pakke, der indeholder en we-vibe 3 i den fine Ruby (rubinrød), samt den slanke sorte salsa, der nok skal få dig varmet godt op – den slanke fætter er perfekt til forspil og pirring og kan også bruges mange andre steder end kun klitoris – prøv dig frem på hinandens kroppe for en skøn og unik oplevelse. Begge produkter har den gode we-vibe kvalitet, der sikre dig et slidstærkt produkt, der både kan tåle vand, er genopladeligt og i den lækre silikone, der gør produktet så rart at bruge.

wevibeskomboslide1

Efterspurgt: Størrelsesguide

Vi har også i denne uge fået lanceret vores nye størrelsesguide, der meget gerne skulle gøre det nemmere for dig, når du shopper lingeri. Vi ved godt at det er svært at finde den rigtige størrelse og især på lingeri – når du handler på nettet, så derfor har vi prøvet at gøre det nemmere for dig og har sammen med vores leverandør udarbejdet en størrelsesguide, som gør at du har mulighed for at måle dig, så du næsten kan være sikker på at størrelsen er den rigtige. En størrelsesguide har været efterspurgt på siden og derfor er vi rigtig glade for at kunne indvie denne nye guide. Du vil kunne finde størrelsesguiden sammen med alle lingeri produkter ved siden af beskrivelsen af produktet.

Og der kommer mere…

Vi har rigtig meget mere i støbeskeen for de næste uger, jeg kan da lige tease med at der kommer fastelavn på menuen i næste uge, så du kan godt glæde dig!

Hav en skøn skøn uge!

Annabillede Skrevet af Anna, der til hverdag er produktansvarlig, samt kundeserviceansvarlig hos winkwink.dk

You Might Also Like

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar