Nyheder: Vi søger testere og tilbyder dildoparties

IMG_1525

Der sker rigtig meget på winkwink.dk og i November er der virkelig knald på, både fordi vi er ved at gøre klar til julen og fordi der hele tiden skal ske noget på wink for at vi kan blive den bedste sexshop med de fleste informationer og derfor har vi lanceret to nye tiltag, som vil præge den næste tid og forhåbentlig gøre winkwink til Danmarks bedste sexshop!

Dildoparty

Som noget helt nyt tilbyder vi nu dildoparties til dig og din fest. Vi har fået søde Simone med på holdet og hun vil kunne komme ud til din fest og fremvise et bredt udvalg af vores produkter. Hun har stor viden om vores produkter og det giver rig mulighed for dig at spørge om alt, hvad du vil vide om vores produkter. TIl vores dildoparties, vil du også have mulighed for at købe vores produkter til en favorabel pris. Vi vil tage et bredt udsnit af vores mest populære vibratorer og frækt undertøj, samt hvad du ønsker at se med og så handler det ellers om at hygge og have en snak og måske et grin eller to og se og røre ved vores mange forskellige produkter. Det hjælper ofte at se produkter i virkeligheden og få svar på sine spørgsmål.
Vi er i fuld gang med at få gang i flere dildoparties og flere til at holde dem, rundt i Danmark, så følg med her på siden eller kontakt os gerne, hvis du overvejer at holde en tøseaften, polterabend, fødselsdag eller noget helt fjerde. Mere information vil snarest komme på siden, så du kan høre betingelserne for at holde en fest. Vi glæder os til at møde vores fantastiske kunder rundt i Danmark – det kan kun blive festligt!

Skal du være en del af holdet?

Vi søger lige nu testere til vores produkter. Det er meget vigtigt at vi har opdateret information og bedømmelser af vores produkter og derfor vil vi rigtig gerne udvide vores side med testere, det betyder at du som tester får tilsendt produkter som du skal teste og bedømme. Vi søger alle aldersgrupper, køn, civilstatusser og meget mere til at teste alt fra vibratorer til frækt lingeri. Ansøgningsfristen er 1. December.

tester1

 

Og alt det andet “skæg”!

Hos winkwink kører vi selvfølgelig også Movember og vores mandlige kollegaer er i fuld gang med at anlægge mere eller mindre overskæg for at skabe bevidsthed om prostata, testikel og tarmkræft hos mænd.
Det er en sag der er meget vigtig for os, da alle i teamet kender nære der henholdsvis har vundet og tabt kampen til den frygtelige sygdom og vi vil hellere end gerne støtte op om forebyggelse, og forhåbentlig engang også en kur!

 

You Might Also Like

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar