Uge 13 – Nyt fra LELO og to nye mærker

Vi arbejder på højtryk på at få oprettet en masse nye produkter, som netop nu er kommet ind af døren. Udover er at få fyldt helt op på vores LELO produkter, samt introducere et par nye, har vi nemlig fået to helt nye mærker – Dorcel og Love to Love. Inden jeg fortæller lidt om dem, vil jeg gerne introducere de tre nye LELO produkter, som jeg er sikker på at du vil finde interessante!

Ida, Hula og Ora

Ja det lyder lidt som en venindegruppe, men det er de tre forholdsvis nylancerede produkter fra LELO, som vi i denne uge har kunnet lancere her på siden. De tro produkter er unikke, på hver sin måde, da de er de første af deres slags på flere planer.

idasortIda kan ved første øjekast minde dig om mange af de andre par produkter vi har på siden, den har lidt samme form som We-vibe og på sin vis kan den også mange af de samme ting. Ida er lavet til brug under samleje, men udover at vibrere og stimulere både mand og kvinde på de mest følsomme områder, roterer Ida også. Dette er med til at give en større og bedre oplevelse, da den stimulere g-punktet. Ida her en medfølgende fjernbetjening. Du kan lige nu få Ida til en introduktionspris på 1149,- (normalpris 1299,-) Se mere om Lelo Ida

 

 

 

hulasort1Hula beads er unik fordi det er et dobbelt æg, der ikke kun vibrere, men også roterer, så den kan ramme g-punktet meget nemt. Du kender nok vores populære Lyla, der er et vibrerende æg, perfekt til forspil og fræk par leg – Hula er en udvidet udgave, der stimulere hele skeden og også er koncentreret mod dit g-punkt. Ægget er også fjernbetjent, vandtæt og lavet i blød silikone, som de fleste andre LELO produkter. Hula beads kan lige fåes til en intropris på 939,- (normalpris 969,-) Her kan finde Hula Beads.

 

 

 

oralilla1Sidst, men bestemt ikke mindst, har vi fået den fede Ora ind af døren. Ora er LELOs første orale simulator, der med sine unikke bevægelser minder umiskendeligt om at modtage oralsex. Den unikke “tunge” kan bevæge sig på to forskellige måder, med op til 10 styrkeniveauer og vil kunne give dig rigtig fræk klitorisstimulering, der minder om rigtig god oralsex. Ora er lavet i et prisvindende design, der gør den nem at holde omkring og virkelig flot at se på. Du kan få Ora til introprisen 939,- (normalpris 969,-) Køb LELO Ora.

Udover disse produkter har vi også fået et stort parti af den populære LYLA 2 ind af døren i alle tre farver, så det gælder om at være hurtige. Lyla er et af de mest populære produkter på siden og derfor bliver de revet væk. Find og køb LELO Lyla 2 nu!

Alle introduktionspriser gælder marts ud!

Marc Dorcel – Fransk og lækkert

Et nyt mærke, som du vil finde et stort udvalg af her på siden, er det franske mærke Dorcel. Den franske pornofilms instruktør Marc Dorcel, startede i 1965 et helt emperie, der i dag sælger både legetøj, film og meget mere. Det franske mærke står for holdbarhed, lækre produkter til en overskuelig pris. Alle Dorcel produkter er lavet af kvalitets ABS og silikone og har kraftfulde motorer, der kan opfylde de fleste behov. Vi har fået alt fra rabbit vibratorer, til penisring, masturbatorer og meget mere, ind af døren og glæder os til at vise dig hele udvalget, der i løbet af denne uge vil komme på siden – vi arbejder i hvert fald på fuld tryk for at få lavet gode beskrivelser og få lavet gode billeder til alle produkterne. Se hele udvalget af Dorcel

Love to Love – Fordi sexlegetøj skal være sjovt!

Love to love er ikke et kedeligt mærke. Ligeså snart du ser de lyserøde produkter, vil du næsten ikke kunne holde masken. Love to love laver nemlig sexlegetøj der har alternative former, i bedste kvalitet. Det skal ikke være kedeligt, så prøv for eksempel ISCREAM dildoen, der er formet som en sodavandsis og kommer indpakket i ispapir, prøv OH OUI, banan dildoen eller styrk bækkenbunden med med cherry love balls – elskovskugler formet som kirsebær. Udover disse sjove produkter, har vi en række andre fine produkter fra mærket, der alle er i bedste kvalitet, vandtæt og i blød skrigende pink silikone.

I skrivende stund er vi i gang med at oprette Love to love produkterne, så følger du med på mærkets side, vil du snart kunne se alle de nævnte produkter, samt lidt flere overraskelser.

Sidst men ikke mindst har vi også fået den populærer G-kii, fra Je joue. Et produkt, der kan bøjes og ramme dit g-punkt helt perfekt. Se mere om Je Joue G-kii

Rigtig god fornøjelse med alle vores nye produkter!

Annabillede

Skrevet af Anna, der til hverdag er produktansvarlig, samt kundeserviceansvarlig hos winkwink.dk

You Might Also Like

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar