Påske Winkwink – deltag i konkurrencen

glædelig påske

Winkwink ønsker glædelig påske

Påsken er over os, det samme er foråret så småt, hos Winkwink ønsker vi alle vores kunder en rigtig dejlig påske. Som en reminder gør vi opmærksomme på at du stadig kan nå at deltage i vores påskekonkurrence, hvor du kan vinde en gavekurv til en værdi af 1.500 kr.

Find et link til konkurrencen, se præmiekurven og meget mere i dagens blog indlæg!

Påske Winkwink – Du kan stadig nå at deltage i vores påskekonkurrence!

Solen skinner og solen luner faktisk en smule på Winkwink kontoret i østjylland – ikke dårligt. Som traditionen byder hos Winkwink, har vi i dag haft æggejagt på kontoret, samt en hyggelig påskefrokost – ingen alkohol i arbejdstiden naturligvis.

Overalt i bygning har vores søde indkøbschef sørget for at gemme chokolade æg, chokolade kaniner og meget andet, som hører påsken til. Efter megen søgen fandt vi det hele – nogen fandt meget andre lidt mindre men overordnet set var alle glade og hyggede sig. Denne aktivitet kan på det kraftigste anbefales til alle som skal finde på noget at lave i påskedagene.

En anden Winkwink tradition er vores påskekonkurrence.

Vi har hvert år forsøgt at gøre noget specielt op til diverse højtider, herunder konkurrencer, sjove undersøgelser og rabatter. I år har vi valgt at foretage en påske konkurrence, hvor vi trækker en heldig vinder af en gavekurv til en værdi af 1.500 kr. Vi trækker en vinder fredag d. 25. kl. 12.00, så du kan stadig nå at deltage i konkurrencen. Det eneste du skal gøre er at svare på spørgsmålet:

Hvad vil du have til påske?

Og så er du med…

Gavekurven indeholder flere ting fra vores sortiment på vores sexshop:

dorcel rabbit vibrator goldDorcel – Orgasmic Rabbit Gold m. klitoris stimulering

Modtag en guldfarvet kanin, som med sikkerhed vil få dig i forårsstemning. Dorcel Rabbit vibratoren giver dig den ultimative stimulering af hele skeden, g-punkt og klitoris. En gylden frækkert! Vibratoren måler 25 cm. i længden med en diameter på 3,8 cm. God påske!

ph neutral vandbaseret glidecreme

pH Neutral Vandbaseret Glidecreme 100ml. fra Winkwink

Hos Winkwink har vi udviklet vores eget mærke af pH Neutral Vandbaseret Glidecreme, da kun det bedste er godt nok. Vi stiller høje krav til miljø og sundhed i vores produkter, hvilket afspejler sig i vores glidecreme. Det er måske den bedste glidecreme på markedet.

I rub my duckie vandtæt vibratorI Rub My Duckie – Vandtæt Badeand vibrator i rejsestørrelse

 Rub my duckie er en diskret og rejsevenlig vibrator, som du kan bruge som en mere interessant badeand i dit badekar. Hyggelig, sød og frem for alt, en rigtig fræk badeand.

durex kondomerDurex kondompakke – blandede kondomer

God sex er sikker sex!

Derfor får vinderen af vores påskekonkurrence naturligvis også en pakke af de bedste kondomer på markedet. Der er noget for enhver smag; riller, knopper, smage, tynde og til dig der gerne vil holde lidt længere.

Tenga Engangs Onani ægTenga – Hard boiled 6 Engangs Onani Æg

Perfekt kombination af påskehygge og god stimulerende onani. 6 stk. 6 forskellige oplevelser.

velvet black vibroægYou2Toys – Velvet Bullet vibroæg m. fjernbetjening

Et frækt vibrerende påskeæg til vinderen af vores påskekonkurrence!

You2Toys har lavet en sand genistreg med deres vibrationsæg i phthalatfri plastik. Brug den vaginalt eller analt på flere forskellige styrkeniveauer.

elskovskuglerIcicles Ben-wa elskovskugler til bækkenbundstræning

Icicles laver kvalitetsprodukter i hærdet glas. Vinderen af vores påske konkurrence for et sæt fremragende elskovskugler – også kaldet Ben-wa kugler. Med en diameter på 2,5 cm. og fremstillet i gennemsigtigt glas, som med garanti ikke splintre, vil du få en fantastisk nydelse samt mulighed for effektiv træning af dit bækkenbund.

Så hvis du er på udkig efter noget frækt og pirrende sexlegetøj m.m. så skynd dig at deltage i vores påske konkurrence!

You Might Also Like

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar