Anmeldelser Parforhold Sexlegetøj

Q&A med sexlegetøjsanmelder – Mille

Mille sexlegetøjstester erotisk legetøjs anmeldelser interview

Et interview med Mille

Alle må misundelige på dit drømmejob som sexlegetøjstester, selvom vi godt ved det kræver en specielt åben person som har gode retoriske evner og forstår at videreformidle den oplevelse hvert sexlegetøj giver på skrift. Men vil du ikke kort fortælle læserne hvordan du blev det, samt hvad er din uddannelse/erfaring.

Jeg har altid været interesseret i sex, sexualitet og hele den verden som eksisterer omkring sex. Da jeg så at Winkwink søgte anmeldere af sexlegetøj, var jeg ikke sen til at ansøge. Jeg har som udgangspunkt ikke nogle uddannelse eller videre baggrund inden jeg startede med at anmelde og skrive om sexlegetøj. Men jeg har anmeldt og skrevet om andre produkter tidligere, og nu her jeg lært en masse om erotisk legetøj også.

Når du anmelder et produkt, hvad er så de 3 vigtigste ting du kigger på? Er der et springpunkt som kunne forhindre dig i at anbefale et produkt?

Min top 3 er:

1)     Indpakningen

2)     Kvaliteten

3)     Om produktet virker som beskrevet

Hvis jeg kan mærke at et produkt er lavet billigt eller med materiale der kan indeholde forkerte kemikalier er det klart et sprængende punkt. Og det ville jeg aldrig anbefale. Det er jeg heldigvis ikke stødt på fra Winkwink.

Vi kan kun forestille os at der er mange der ønsker at få gode råd fra dig. Hvilket råd ville du give nogen som er på udkig efter deres første sexlegetøj? Og hvad med forbrugeren som har prøvet meget/det meste?

Jeg har sjovt nok samme råd til begge personer. Er du på udkig efter dit første erotiske legetøj er min anbefaling at købe en realistisk dildo uden vibrationer i. Det handler om at blive tryg med din egen krop i en situation med et stykke erotisk legetøj. Det samme gælder så for den erfarne bruger. Jeg ville definere mig selv som værende erfaren. Jeg har mange forskellige og komplicerede stykker legetøj. Og jeg har faktisk aldrig haft en simpel dildo. Da jeg endelig fik en at teste, blev jeg fuldstændig forelsket. Det er så rart at komme tilbage til det helt simple nogle gange. Så til den erfarne som har prøvet alt. Gå tilbage til begyndelsen og prøv at find dig selv igen. Jeg håber du får en lige så god oplevelse som jeg selv!

Nu snakkede du lidt om ’kompliceret legetøj’ og det er rigtigt at teknologi har drastisk udviklet industrien det sidste årti. Erotisk legetøj er nu både genopladeligt, trådløst, internet-baseret og har forskellige former, størrelser og kan både rotere og suge – listen er uendeligt lang. Synes du der er nogle af de funktioner som er introduceret som blot er en gimmick, for gimmickens skyld? Er der nogle funktioner som du kunne ønske dig eksisterede? Og sidst, hvordan forestiller du dig sexlegetøj et årti frem?

Nogle af de funktioner der findes i visse produkter er rigtig nok gimmicks, men de fleste sexshops er i dag gode til at sortere gimmicks fra legetøj med reel funktion og nydelse. Jeg har desværre svært ved at forestille mig en funktion som skulle være i et stykke sexlegetøj som ikke allerede kan købes. Kan man forestille sig en nydelse, er min klare opfattelse at man også kan finde den et sted.

For lige at vende tilbage til det med at teste erotisk legetøj igen så nævnte du før at indpakningen også betød meget for dig. Den her ’unboxing’ oplevelse, hvor meget tror du den påvirker din oplevelse og anmeldelse af et erotisk produkt?

’Unboxing’ er helt sikkert noget som påvirker min overordnede anmeldelse af et produkt. Indpakningen er ens førstehåndsindtryk, så det er selvfølgelig en vigtig faktor. Jeg har endnu ikke testet et produkt fra winkwink med et billigt-udseende indpakning endnu. Men jeg har været til sex-messer og set produkter i så dårlig indpakning at jeg aldrig kunne drømme om at købe det. Så indpakningen er helt sikkert vigtig, og siger ofte også noget om kvaliteten af det du modtager.

For både sexshops og producenter af sexlegetøj er der en voksende bevægelse efter at ramme specielle demografiske målgruppe som eksempelvis mænd, kvinder, homoseksuelle og transkønnede. Er der en målgruppe som du synes mangler mere sexlegetøj designet specielt til dem?

Ja bestemt. Handicappede. Jeg har arbejdet med handicappede, nogle i kørestol. Og så har jeg studeret handicappedes sexualitet og hvordan de har behov for legetøj til at stimulere deres sanser. Ikke blot for at få en orgasme, men også for at stimulere deres krop og overkomme den udfordring det kan være.

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar