Så er vi i gang!

Der er travlt hos julemandens små hjælpere hos winkwink.dk.

blogwink

Vi knokler for at få alle jeres dejlige pakker sendt af sted inden jul og pakker ind på livet løs, så der kan ligges gaver under juletræet, der kan skabe glæde. Vi kan stadig sende dine pakker af sted inden jul, hvis du bestiller senest i morgen, den 19. December – og vi pakker ind uden beregning! Og husk at vi stadig har 20% på alle produkter fra Fun Factory, uden ud!

Som du kan se på billedet, er en stak pakker blevet sendt af sted i dag, så alle vores søde kunder kan nyde godt af nogle lumre produkter i den kolde tid.

Til sidst vil vi også sige en stor tak til alle jer, der har været en del af åbningen af shoppen og som har taget så godt imod vores produkter og koncept. Vi lover at vi vil gøre alt, hvad der står i vores magt for at gøre siden endnu bedre og give endnu flere gode tilbud og lave nye tiltag i 2014 – det er vores nytårsfortsæt til jer.

Fra alle os hos winkwink.dk til alle jer, ønsker vi jer en rigtig glædelig jul og et fantastisk nytår!

Med venlig hilsen
Hele winkwink.dk personalet

P.s. Vi holder julelukket mellem jul og nytår, men kommer tilbage i det nye år med ekstra blus på! Vi glæder os! Vi vil dog altid være at fange på mailen, hvis der er noget der haster!

You Might Also Like

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar