Sexlegetøj Tips & tricks

Sådan bruger du din Magic Wand

magic wand vibrator med dame og forskellige farver

Du har givet efter for nysgerrigheden og investeret i et af de mest populære og bedst sælgende stykker sexlegetøj i verden – nemlig en Magic Wand (også kendt som fairy wand). De findes i alle mulige størrelse og med flere forskellige funktioner. Store som små, med eller uden ledninger, vandfaste og lydsvage. Men hvordan kan denne tryllestav så give dig magiske orgasmer, der får dig til at se stjerne? Det vil vi forsøge at give et bud på i denne opgave.

Bliv bekendt med din tryllestav

Er det første gang, du køber en magic wand? Så start med at føle på den. Både på skaftet, som du skal holde ved, og på de bløde massagehoved, der kan sende dig til orgasmehimlen i raketfart. Dette er især en god idé, hvis du har købt en af de store wands, da man lige skal vænne sig til tyngden i hånden. Derved får du lettere ved at håndtere den, når den skal i brug. Test dens vibrationsmuligheder, og mærk efter, hvad du tror kunne være et godt niveau for dig – og hvornår det bliver for meget.

Tryl dig til orgasme

Når du skal bruge din magic wand er det vigtigt, at du befinder dig et sted, hvor du føler dig godt tilpas og tryg. På den måde kan du bedre slappe af, og tage imod de orgasmer, som wanden vil give dig. Brug gerne en lækker glidecreme til massagehovedet, så det føles vådt og kan glide nemt over din klitoris. Start evt. med at lægge massagehovedet på inderlåret og tænd på det laveste trin. På den måde “forskrækker” du ikke din klitoris ved at gå lige på og hårdt. Ved at starte på inderlåret, kan du også pirre og ophidse dig selv en smule, inden du giver efter for lysterne. Prøv dig frem med vibrationsniveauerne, så du finder ud af, hvor meget du skal skrue op og hvornår. De fleste magic wands har en skrueknap, så du nemt og hurtigt kan skrue op eller ned for vibrationerne, når du kan mærke orgasmen er på vej.

 

Opsummering
recipe image
Navn
Sådan bruger du én Magic Wand Vibrator
Forfatter
Publiceret
Tid
Gennemsnitlig bedømmelse
2.51star1star1stargraygray Based on 2 Review(s)

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar