Sådan bruger du din rabbit vibrator

rabbit vibrator

Du har endelig bestilt og modtaget din nye, frække rabbit vibrator. Det kilder i maven, og måske også lidt i underlivet, mens du pakker det, der muligvis kunne blive din nye bedste ven, op. Måske er det dit allerførste sexlegetøj, eller måske er det bare din allerførste rabbit vibrator. Så hvad gør du? Og hvordan kan denne frækkert give dig en orgasme, der vil sende dig i den syvende himmel? Læs med her og bliv klogere på, hvordan du bliver bedste venner med din nye vibrator.

Goddag, Hr. Kanin

Først og fremmest er det vigtigt, at i får hilst ordentligt på hinanden. Din rabbit vibrator kommer til at bevæge sig rundt på dit allerhelligste sted, og den mærkes, dufter og ser måske helt uvant og ukendt ud. Start med at tage den i hånden, og mærk tyngden. Bevæg håndleddet fra side til side, så du får en fornemmelse af, hvordan det føles at holde den. Mærk på materialet, så du vænner dig til det. Føl på skaftet og tippen, og på kuglerne indeni, hvis den er udstyret med disse. Lad kaninørerne kilde din næse, for at få en fornemmelse af, hvordan de vil føles på din klitoris. Tænd vibratoren og udforsk dens mange forskellige vibrationshastigheder og -mønstre.

12491828_889557047830299_2779281520079105373_o

Masser af hygge og smørelse

Når du og din rabbit vibrator er blevet bekendt med hinanden, og du er klar til at prøve den første gang, er det ofte en god idé at skabe en hyggelig stemning. Tænd nogle stearinlys, sæt noget lækkert musik på eller hop i et frækt sæt lingeri. Placér dig et sted i en behagelig position, hvor du føler dig godt tilpas og kan slappe af.
Varm evt. op med et lille forspil med dig selv, så dine muskler slapper af, og du bliver klar til at bruge din rabbit. Allerede her er det en god idé med en god og lækker glidecreme (vandbaseret, hvis dit legetøj er af silikone), så du bliver smurt godt, og dermed reducerer friktionen, når rabbitten trænger op.

Vejen til orgasme med din rabbit

Når du er varmet op, kan du starte med at føre tippen af din rabbit ind. Lad den hvile lidt, så du vænner dig til følelsen. I takt med at din ophidselse stiger, kan du føre den længere og længere op, til du føler dig fyldt ud. Bevæg evt. rabbitten langsomt ind og ud et par gange. Når du er klar, kan du tænde for vibratorens funktioner. Har den perler, vil disse begynde at rotere og stimulere dit g-punkt, mens ørerne vibrerer på din klitoris. Prøv dig frem og leg med funktionerne – din rabbit kan med garanti give dig forskellige orgasmer med sine mange egenskaber, og du vil opdage, at du har fundet dig en ven for livet.

Opsummering
recipe image
Navn
Rabbit vibrator guide
Forfatter
Publiceret
Tid
Gennemsnitlig bedømmelse
2.51star1star1stargraygray Based on 3 Review(s)

You Might Also Like

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar