Sexlegetøj Tips & tricks

Sådan bruger du en penispumpe

penis pumpe penispumpe

Ønsker du en større og hårdere rejsning? Eller generelt bare en længere penis? Så er en penispumpe muligvis lige noget for dig. Penispumper er et hjælpsomt redskab, hvis man ønsker lidt mere længde og særligt fylde på sin penis. Enten for egen syns og tilfredsheds skyld, eller for at tilfredsstille eller måske endda overraske sin partner.

Pump it, baby

Når mænd ophidses seksuelt, udløser hjernen et hormon, der sender blod til penissen. I penissen sidder der tre legemer; to lige store svulmelegemer, der sørger for, at din penis rejser dig, og ét rør til urin og sæd. Når du får rejsning, udvider svulmelegemerne sig, så der kan strømme mere blod igennem din penis. Når svulmelegemerne udvider sig og hæver, presser de samtidig på de vener, der sørger for at blodet strømmer tilbage igen – og derfor har du en penis, der stritter og er klar til kamp.penis pumpe penispumpe

En penispumpe har til formål at få din penis til at vokse – både i længden og i bredden, og samtidigt forlænge dine erektioner. Når du indsætter din penis i hylsteret og begynder at pumpe, skabes der et vakuum, der får svulelegemerne i din penis til at udvide sig, så der kan strømme mere blod igennem.

Bodybuilding af din penis

Hvis du styrketræner regelmæssigt i et motionscenter, vil du efter et stykke tid, begynde at se varige resultater. Lige sådan fungerer det med en penispumpe. Hvis du træner regelmæssigt med din penispumpe, vil du efter få uger begynde at se resultatet – en længere og tykkere penis. Det anbefales at træne ca. 15 minutter hver eller hver anden dag i 2 ugers tid, og derefter trappe langsomt ned. Din penis vil synes længere og tykkere, og du vil helt sikkert kunne give din partner en overraskelse i soveværelset! Brugen af penispumper er en slags bodybuilding for din penis.

Der findes både almindelige trykpumper, samt pumper, der er velegnet til at tage med i bad, da de bruger vand til at skabe et stærkt vakuum omkring din penis. Med en vandpumpe slår du to fluer med et smæk, da du samtidigt også får vasket din penis.

 

 

Opsummering
recipe image
Navn
Sådan bruger du en penispumpe
Forfatter
Publiceret
Tid
Gennemsnitlig bedømmelse
31star1star1stargraygray Based on 5 Review(s)

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar