Sexlegetøj Tips & tricks

Sådan rengør du dine sexmøbler

Sex møbler, hvordan gør man sex møbel rent, sådan holder du dit sexmøbel rent

Møbler skal vedligeholdes og af og til renses. Specielt når vi har sex på eller i dem. For at undgå bakterier og evt. sygdomme, kommer her en guide til, hvordan du kan rengøre dine sexmøbler.

Rengøringsmetoden og -midlet afhænger først og fremmest af, hvilket materiale møblet er fremstillet i. Er overfladen glat og vandafvisende, som f.eks. møbler lavet af plastik? Så kan en fugtig klud med en smule sæbe eller en rengøringsspray, specielt fremstillet til sexlegetøj, ofte gøre det. Rengøringsspray til sexlegetøj er specielt fremstillet til at rense og desinficere, men samtidigt skåne dit legetøj og/eller møbel. Møbler, der er fremstillet i mere skrøbeligt materiale kræver en særlig form for spray/sæbe. F.eks. er læder og ruskind en smule mere delikat end den almindelige plastiske overflade, og ligeså er latex.

 

Sådan kan du selv fjerne pletter

Hvis der er kommet pletter på dit stof møbel, skal du helst forsøge at fjerne den med det samme. Jo længere du venter, jo sværere bliver det at fjerne den. Her er tricket af få suget så meget af pletten, som muligt. Køkkenrulle kan være ganske effektivt. Læg flere lag af køkkenrullen på pletten, og læg tryk på, så køkkenrullen suger væsken. Gentag processen, indtil der ikke er mere væske at suge op. Herefter skal pletten fugtes med lunkent vand.
Er det dog en plet af blod, skal du bruge koldt vand.
Når pletten er fugtet med vand, skal den gnides grundigt med et frottéhåndklæde. Nogle gange skal processen gentages, men bemærk, at denne rengøringsprocess mest af alt er henvendt til møbler, der er fremstillet i stof eller microfiber.

Er der kommet fedtpletter på (f.eks. når vi har svedt), er det en god idé at bruge en helt almindelig tekstilrens. Tekstilrens er heldigvis nemt at få fat i og vækker ikke den store opsigt ved kassen 😉

Ofte er sex møbler fremstillet i materiale som polyester eller nylon, der er væskeafvisende. Nogle sexmøbler, som f.eks. sexpuder, der er designet til at placere kroppen i en behagelig stilling, der samtidigt muliggør visse avancerede sexstillinger, har et aftageligt betræk, der nemt kan smides i vaskemaskinen.

Er man den heldige ejer af et eller flere sexmøbler, er det en god idé at investere i en rengøringsspray eller rengørings servietter, der er fremstillet til at rense og desinficere lige netop det materiale, som møblet er lavet i.

En tommelfingerregel er at holde sig fra blegemiddel. Specielt når det kommer til pletter af sæd- eller kvindelige væsker, da det blot vil efterlade et gulligt skjold på møblet.
Vi anbefaler dog først og fremmest, at du altid læser manualen igennem, såfremt der medfølger en til dit sexmøbel. Her vil der oftest være anvisninger til, hvordan du bedst rengør dit møbel.

For at opsummere kort og godt er her de tre gyldne regler til vedligeholdelse og rengøring af dit sexmøbel:

Orientér dig om materialet, tjek renseanvisningen og hvis uheldet er ude – følge pletfjerningsguiden ovenover.

God fornøjelse!

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar