Salget af sexlegetøj boomer i julen

Den danske julestemning er over os og det har også ramt sexlegetøj branchen, hvor man oplever et boom i salget af sexlegetøj.

Julen forbinder man ofte med parfume, tøj og bøger, men andre brancher gør også sit indtog under juletræet i år og det kan mærkes i sexlegetøj branchen. En af Danmarks største sexshops winkwink.dk har oplevet en stigning i omsætningen på 31% i november og 67% i de første 10 dage af december. Indehaver Kristoffer Hjerrild oplever at danskerne forkæler hinanden mere med frækt lingeri eller eksklusivt sexlegetøj og han oplever at danskerne er mere åbne.

»Vi er generelt blevet mere åbne i Danmark og det hele eksploderede da filmen Fifty Shades of Grey udkom i februar i år. Filmen havde rekord mange besøg i biograferne. Det gjorde at hele familien Danmark pludselig fik kendskab til piske, håndjern og vibratorer. « siger indehaver Kristoffer Hjerrild.

Par sexlegetøj er populært i julen
Sexlegetøj var tidligere primært henvendt til singler, men i 2015 er det anderledes, da en rigtig stor del af salget af sexlegetøj i dag bruges sammen med en partner. Her er det især produkter som den verdensberømte We-Vibe par vibrator, der er populær. Vibratoren bruges under samleje og stimulerer derfor både mand og kvinde.

Derudover er hele Fifty Shades of Grey produktserien enormt populært.

”Jeg tror at mange kan identificerer sig med hele Fifty Shades universet og produkterne gør disse fantasier endnu mere virkelige” siger Kristoffer Hjerrild om den stilrene serie.

Andre produkter, som er populære hos winkwink.dk er frækt lingeri. I år har shoppen set salget stige. Heriblandt er blonde sæt noget af det der sælger bedst.

Ikke kun i Danmark at sexlegetøj er kommet under juletræet
Det er ikke kun i Danmark at de pikante produkter er blevet mere normale. Salgstal fra den nyåbnede svenske version af winkwink, winkwink.se viser tilsvarene udvikling, som kunne antyder at vores svenske naboer også er vilde med de frække julegaver. sextoys

You Might Also Like

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar