Sensommer = indendørs aktiviteter

Ja overskriften siger sig selv, og derfor vil jeg i denne uge komme med en lille guide til at komme godt ind i sensommeren og efteråret. I Danmark ved vi godt at når de første hele regndage har været der og når temperaturen ligeså stille rykker ned af, er det ved at være efterår og efteråret i Danmark varer gerne mange mange måneder, hvor den står på regnfulde, kolde og blæsende dage – det er en kendsgerning, som vi nok alle bliver nødt til at se i øjnene før eller siden, også selvom vi ikke har lyst, men når sommertannen allerede er blevet blegere og overtøjet større, ja så må vi jo bare bide tænderne sammen. Men sådan behøver det ikke at være! I denne uge, vil jeg komme med en lille guide til, hvordan sensommeren bliver lidt sjovere med indendørs aktiviteter, til hver en smag – både de frække, og de lidt mindre frække, men bare behaglige.

Pas godt på dig selv

Bare fordi sommeren er ved at være ovre og du næsten kan tælle månederne før, du skal vise dig i bikini igen på to hænder, så sørg for at pas godt på dig selv alligevel. Trods regnen og tag en løbetur, du vil elske det når du er færdig og har været i bad, fordi du har været så gennemvåd og kold, og bagefter har det så fantastisk. Du skal også sørge for at spise godt. Sensommeren byder på nogle af de lækreste frugter og grønsager og fx. er de danske æbler helt fantastiske. Selvom vejret er koldt, kan du stadig godt passe på dig selv og din krop. Det kunne jo også være at der var en speciel person, der stadig godt må se din krop uden tøj? Sørg også for at komme ud og mærk vejret, når man er ude, opdager man ofte at det ikke engang er så slemt som man har gået og troet.

En anden lækker ting, der ofte lige giver dig ekstra energi og får dig til at føle dig lækker er at barbere dig, enten på de intime områder eller på andre steder på kroppen. Vi har lige fået en lækker intimbarbermaskine ind af døren, som er lavet til brug af både mænd og kvinder. Shave me, kan bruges både ved våd og tør barbering og sørger for at efterlade din hud helt glat og lækker, det vil både gøre din partner glad, men også give dig selv en velværefornemmelse ud over det sædvanlige.

shaveme

 

Shave me! barbermaskine til mænd og kvinder koster 179 kr.

Pas på hinanden

Ja når man også går pakket ind og er træt, så er det heller ikke altid man får passet godt på hinanden. Sørg for at forkæl hinanden og husk at giv hinanden komplimenter. Skriv eventuelt en sød eller fræk besked til din partner imens han eller hun er på arbejde eller send en snap med noget af dit frække lingeri og undertøj og skriv at du tager det på senere. Det skal nok sætte skub i lysterne, som der ikke altid er i de kolde måneder.

Rygtet siger at når efterår og vinter kommer til de kolde nordiske lande, bliver der lavet ekstra mange børn, fordi vi er så meget inde og fordi vi fryser og derfor skal holde om hinanden, for at holde varmen. Vi har her på det sidste fået et endnu større udvalg af kondomer i mange forskellige slags – hvis det ikke lige er børnene du søger efter at få, men stadig gerne vil have nærværet og selvfølgelig den gode sex. Tjek vores mange kondomer ud, du vil helt sikkert også kunne finde nogle der passer til dig og din partners behov!

Ja når det dårlige vejr kommer, så husk hinanden og dig selv. Og har du ikke lige en partner, så husk også lige at vi har 20% på alle FLESHLIGHTS i hele August – og vi har lige fået et par nye ind af døren. Så tjek det ud!

Rigtig god sensommer!!

 

You Might Also Like

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar