Parforhold

Sex i det fri til sommer – Hvordan og hvorfor?

Portrait of embracing amorous couple lying in bed

Endelig blev det rigtig forår med mere end 15 grader og sol. Det betyder også at vi er mere ude og ofte med mindre tøj på og det giver jo gode muligheder for sex i det fri og ikke kun i soveværelset men hvordan gør man lige og hvorfor er det spændende? Vi har her lavet en lille guide til hvordan du kommer i gang.

Er i begge med på det?

Før i begynder at hive tøjet af hinanden er det nok en god ide at være sikker på i begge er med på den for det kan jo være at den ene af jer ikke synes det er super fedt hvis i bliver opdaget eller bare føler sig mere tilpas i soveværelset. Den bedste måde at finde ud af det på er at snakke om det eller prøve hinanden lidt af når i er ude om i begge virker “tændte” på det.

Hvor? Og er det overhovedet ok?

Der er masser muligheder og det er kun fantasien der sætter begrænsninger. Et par gode bud er på stranden, skoven, mark og i bilen.

Men er det overhovet ok? Det er selvfølgelig lidt en gråzone for du vil nok i sidste ende nødigt blive set og samme er gældende for dem der ser jer. Måske de også helst vil undgå det 🙂

Kan man bruge sexlegetøj eller lingeri for at gøre det mere spændende? 

Det er måske ikke noget i skal gøre første gang i overveje at gøre det uden for soveværelset men det kan være en rigtig god ide at prøve sig med et vibro æg eller frækt lingeri der er fx er åbent.

Et godt bud på et vibro æg kunne være LELO Lyla eller Shots Vibro æg.

lelo lyla vibro eag shot vibro eag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Et godt bud på lingeri er Leg Avenue Catsuit eller Cottelli åbent sæt

leg avenue catsuit

cottelli aaben bh saet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sex i det fri er blevet mainstream så det er bare at komme i gang 😉

feriesex

 

 

Vi elsker sommeren på winkwink.dk, og selvom vejret ikke har været helt så sommerligt som det kunne være, er der heldigvis en masse andre ting du kan gøre – Fx rejse ud i verden sammen med en partner, eller finde dig en hed sommerflirt, som kun kan gøre din ferie endnu mere hed – Hvem ved?

Her kommer en lille guide, som kan gøre din ferie endnu frækkere:

Bagagen

Hvad pakker du når du tager af sted? Bikini, penge, pas, prævention, solcreme? Det afhænger rigtig meget af, hvor du skal hen, hvad du pakker, men tager du en vibrator, masturbator eller andet med, så anbefaler vi bestemt at du pakker din i din check-in bagage – altså ikke i håndbagagen, da du her kan undgå pinlige situationer, såsom en vibrerende taske i sikkerhedskontrollen. Husk også at hvis du pakker en glidecreme, må den ikke være mere end 100-200 ml (alt efter hvem du rejser med) og skal pakkes i en seperat pose i din håndbagage. Er du i tvivl, så pak det i din check-in bagage. Har du kun håndbagage med, så køb en mini vibrator, som ligner en læbestift eller noget andet og tag evt batterierne ud, før du går igennem sikkerhedskontrollen, så den ikke pludselig starter. Og sørg også for prævention, så du slipper for at skulle finde ud af hvad ‘kondomer’ hedder på spansk. Et par frække lingeri sæt er også et must i bagagen, hvis du har plads (og det har du som regel, da det ikke fylder alverden).

Hotellet

Der er bare noget med hoteller. Om det er de nye lagener, den store seng eller roomservice der gør det er ikke til at vide, men et hotel kan få det frækkeste frem i de fleste. Har du pakket godt er et hotel derfor også et godt sted at flashe dit frække lingeri for din partner eller afprøve nyt legetøj, da stemningen oftest er seksuel. Stik lige en finger i jorden med din partner inden du tager det helt nye med, så I er sikre på at I begge føler jer parat til det. Har du ikke en partner, men en lille ferieflirt er hoteller også helt perfekte – I er anonyme og kan udfolde jeres fantasier sammen – for det meste fordi I begge ved at det handler om en hed nat eller uge sammen, så hvorfor ikke få det bedste ud af den? Husk dog altid kondomer, men dem har du jo allerede pakket, ikke?

Offentligheden

Ja tanken om en fræk strandtur er pirrende og kan også ofte blive til virkelighed med en fræk bartender eller din partner. Men vær lige obs, i nogle lande er det faktisk meget strafbart at have sex offentligt, så tjek eventuelt lige op på reglerne inden du begiver dig ud i hede strand eventyr. Og respekter at der både kan være folk med andre religioner, børn eller andre mennesker, der måske ikke er ligeså begejstret som jer, omkring jer – Ja vatikanet er i hvert fald nok ikke det bedste sted. Hvis I finder et dejligt sted, er en flot strand i mørket et rigtig fint sted, der kan være meget pirrende ved at I er der sammen og måske også kan blive opdaget og det kan give forrygende ferie sex.

Hjemme

Ja feriesex er ikke kun for dig der er ude og rejse, du kan også sagtens nyde en hed omgang derhjemme. Især når vejret ikke er til udendørs udfoldelse, så kan I jo passende varme hinanden under dynerne? Nu har I endelig fri fra hverdagen, så brug tiden på at nyde hinanden og find lidenskaben frem. Køb for eksempel en af vores frække nyheder eller find noget godt i vores sommer sale, vi er sikker på at der nok skal være noget nyt og frækt som kan give jer den bedste ferie, uanset hvor I holder den.

Se hele vores summer sale og spar op til 70% på en masse favorit produkter

 

Sensommer = indendørs aktiviteter

Ja overskriften siger sig selv, og derfor vil jeg i denne uge komme med en lille guide til at komme godt ind i sensommeren og efteråret. I Danmark ved vi godt at når de første hele regndage har været der og når temperaturen ligeså stille rykker ned af, er det ved at være efterår og efteråret i Danmark varer gerne mange mange måneder, hvor den står på regnfulde, kolde og blæsende dage – det er en kendsgerning, som vi nok alle bliver nødt til at se i øjnene før eller siden, også selvom vi ikke har lyst, men når sommertannen allerede er blevet blegere og overtøjet større, ja så må vi jo bare bide tænderne sammen. Men sådan behøver det ikke at være! I denne uge, vil jeg komme med en lille guide til, hvordan sensommeren bliver lidt sjovere med indendørs aktiviteter, til hver en smag – både de frække, og de lidt mindre frække, men bare behaglige.

Pas godt på dig selv

Bare fordi sommeren er ved at være ovre og du næsten kan tælle månederne før, du skal vise dig i bikini igen på to hænder, så sørg for at pas godt på dig selv alligevel. Trods regnen og tag en løbetur, du vil elske det når du er færdig og har været i bad, fordi du har været så gennemvåd og kold, og bagefter har det så fantastisk. Du skal også sørge for at spise godt. Sensommeren byder på nogle af de lækreste frugter og grønsager og fx. er de danske æbler helt fantastiske. Selvom vejret er koldt, kan du stadig godt passe på dig selv og din krop. Det kunne jo også være at der var en speciel person, der stadig godt må se din krop uden tøj? Sørg også for at komme ud og mærk vejret, når man er ude, opdager man ofte at det ikke engang er så slemt som man har gået og troet.
En anden lækker ting, der ofte lige giver dig ekstra energi og får dig til at føle dig lækker er at barbere dig, enten på de intime områder eller på andre steder på kroppen. Vi har lige fået en lækker intimbarbermaskine ind af døren, som er lavet til brug af både mænd og kvinder. Shave me, kan bruges både ved våd og tør barbering og sørger for at efterlade din hud helt glat og lækker, det vil både gøre din partner glad, men også give dig selv en velværefornemmelse ud over det sædvanlige.

Shave me! barbermaskine til mænd og kvinder koster 179 kr.

Pas på hinanden

Ja når man også går pakket ind og er træt, så er det heller ikke altid man får passet godt på hinanden. Sørg for at forkæl hinanden og husk at giv hinanden komplimenter. Skriv eventuelt en sød eller fræk besked til din partner imens han eller hun er på arbejde eller send en snap med noget af dit frække lingeri og undertøj og skriv at du tager det på senere. Det skal nok sætte skub i lysterne, som der ikke altid er i de kolde måneder.

Rygtet siger at når efterår og vinter kommer til de kolde nordiske lande, bliver der lavet ekstra mange børn, fordi vi er så meget inde og fordi vi fryser og derfor skal holde om hinanden, for at holde varmen. Vi har her på det sidste fået et endnu større udvalg af kondomer i mange forskellige slags – hvis det ikke lige er børnene du søger efter at få, men stadig gerne vil have nærværet og selvfølgelig den gode sex. Tjek vores mange kondomer ud, du vil helt sikkert også kunne finde nogle der passer til dig og din partners behov!
Ja når det dårlige vejr kommer, så husk hinanden og dig selv.

Og har du ikke lige en partner, så husk også lige at vi har 20% på alle FLESHLIGHTS i hele August – og vi har lige fået et par nye ind af døren. Så tjek det ud!

 

De fleste er vilde med sommeren. Det er varmt, vi kan slappe lidt af og vi har alle lidt mindre tøj på så lysten til fræk sommer sex er blandt os men hvordan gør vi det ekstra spændende?

Gør det i det fri – Det er jo nemt og frækt!

Tag en tur i skoven eller parken og find et sted hvor i kan nyde hinanden med fræk sex men pas nu på i ikke bliver opdaget for det er ikke altid for den som får overraskelsen af at se jer 😉

Det gode ved at gøre det i fx en skov er at i fx kan være et sted en hel dag fx med et telt og hygge jer med bål og ja sex.

Tag på stranden og hav sex med i vandet

Stranden er oplagt. I har ikke særlig meget tøj på og i ser super lækre ud i bikini og badeshorts. Hop i vanden og smid bikinien eller find et hjørne på stranden men pas på det er ret nemt at se og det vil i nok undgå.

Brug haven eller altanen

Hvis du har en have eller en altan som ikke er alt for offentlig er det jo oplagt når i alligevel ligger og solbader. Det er super frækt og anderledes

Vibroæg – Tag det til det næste niveau

Hvis du allerede har haft sex på stranden, i haven og i skoven må du jo tage andre metoder i brug. Eksempelvis er et sexlegetøj som et vibroæg den perfekte par vibrator da hun har et æg i skeden og han har så en fjernbetjening så han kan styre vibrationer – Pludselig bliver en halvkedelig middag på restauranten lidt mere spændende 😉

Vi anbefaler LELO LYLA 2 Vibroæg til dette.

lelo lyla

God sommer!

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar