Sex i det fri – Hvordan og hvorfor?

Portrait of embracing amorous couple lying in bed

Endelig blev det rigtig forår med mere end 15 grader og sol. Det betyder også at vi er mere ude og ofte med mindre tøj på og det giver jo gode muligheder for sex i det fri og ikke kun i soveværelset men hvordan gør man lige og hvorfor er det spændende? Vi har her lavet en lille guide til hvordan du kommer i gang.

Er i begge med på det?

Før i begynder at hive tøjet af hinanden er det nok en god ide at være sikker på i begge er med på den for det kan jo være at den ene af jer ikke synes det er super fedt hvis i bliver opdaget eller bare føler sig mere tilpas i soveværelset. Den bedste måde at finde ud af det på er at snakke om det eller prøve hinanden lidt af når i er ude om i begge virker “tændte” på det.

Hvor? Og er det overhovedet ok?

Der er masser muligheder og det er kun fantasien der sætter begrænsninger. Et par gode bud er på stranden, skoven, mark og i bilen.

Men er det overhovet ok? Det er selvfølgelig lidt en gråzone for du vil nok i sidste ende nødigt blive set og samme er gældende for dem der ser jer. Måske de også helst vil undgå det 🙂

Kan man bruge sexlegetøj eller lingeri for at gøre det mere spændende? 

Det er måske ikke noget i skal gøre første gang i overveje at gøre det uden for soveværelset men det kan være en rigtig god ide at prøve sig med et vibro æg eller frækt lingeri der er fx er åbent.

Et godt bud på et vibro æg kunne være LELO Lyla eller Shots Vibro æg.

lelo lyla vibro eag shot vibro eag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Et godt bud på lingeri er Leg Avenue Catsuit eller Cottelli åbent sæt

leg avenue catsuit

cottelli aaben bh saet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sex i det fri er blevet mainstream så det er bare at komme i gang 😉

You Might Also Like

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar