Parforhold

Sex i det fri? Vi har spurgt 2 mænd og 2 kvinder hvad de synes

sex-i-det-fri-ja-eller-nej

For mange danskere er sex i det fri super frækt, men hvor mange synes egentlig det er frækt og hvor mange synes det er upassende? Vi har spurgt 2 kvinder og 2 mænd hvad de synes for at få svaret:

Malene, 26 år

”Jeg er vild med det. I mange år var jeg ret skeptisk overfor det da jeg kun var intim i lejligheden og synes det kunne være lidt upassende at gøre blandt andre mennesker men en dag forslog min daværende partner om vi ikke skulle gøre det på stranden. Jeg var vild med det og efterfølgende gjorde vi det i en park, i bilen, i en baggård, i et omklædningsrum. Så jeg blev vild med det!” 

Jeppe, 31

”Jeg har gjort det nogle gange men det er ikke et specielt turnon for mig da jeg ofte synes man skal skynde sig eller ikke har rigtig fokus på sin partner. Derfor kan det da være godt for at varier lidt men som udgangspunkt er huset bare bedst hvor man gøre hvad der passer sig og samtidig ville jeg være træt af at blive opdaget”

Naja, 43

”Jeg har aldrig rigtig gjort det i det fri. Det kunne da være meget sjovt at gøre lidt mere men jeg har ikke den store trang. Jeg gjorde det engang i et telt og det var nu meget spændende men jeg synes der er mange andre ting som er spændende at udforske. Fx bondage”

36, Michael

”Jeg må indrømme at jeg elsker det og har gjort det i mange år. Det er super frækt at have sex andre steder end i soveværelset da det hele føles nyt og spændende. Bliver man mon opdaget, vi må hellere skynde os, vi må ikke larme for meget osv. Det giver en helt anden dimension af noget som man ikke rigtig må og derfor skal have endnu mere fokus end hvis det var indenfor de 4 vægge.”

Hvad er din holdning til sex i det fri? Skriv en kommentar herunder.

Winkwink.dk

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar